AEK: Έτσι θα διαχειριστεί ο Αλμέιδα τα ντέρμπι

Τα συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και το βάθος που έχει η ΑΕΚ στο ρόστερ της οδηγούν τον Ματίας Αλμέιδα σε ροτέισιον, προκειμένου η ομάδα του να είναι “φρέσκια” και με την απαιτούμενη ενέργεια στα ντέρμπι που θα κρίνουν τον τίτλο της Superleague.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να δώσει κάποια παιχνίδια στον Λιβάι Γκαρσία, αλλά και ευκαιρίες στον Πόνσε, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο

ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο να βγάλει και τα τρία ματς με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια στιγμή ο Πόνσε είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Κάλενς θα πάρει ανάσα στο ματς με τον Ολυμπιακό και θα αγωνιστεί ο Μουκουντί, καθώς ο Περουβιανός απουσίαζε εξαιτίας των υποχρεώσεων που είχε με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, ενώ ο Αλμέιδα θέλει να είναι προσεκτικός και με τη διαχείριση των διεθνών, ιδιαίτερα των Ελλήνων, οι οποίοι προέρχονται από δύο συνεχόμενα παιχνίδια σε υψηλό ρυθμό.

Λύσεις μπορεί να δώσει και ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να βρεθεί στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ, αλλά μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να βοηθήσει το Δικέφαλο εφόσον χρειαστεί σε κάποιο από τα επόμενα κρίσιμα ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα