Gamescom 2018: Η Blizzard κάνει νύξεις για νέο περιεχόμενο στο Overwatch

Περισσότερα νέα στις 22 Αυγούστου.

Η Blizzard ανακοίνωσε το lineup της Blizzard για την Gamescom 2018 και περιλαμβάνει Overwatch, World of Warcraft: Battle for Azeroth, Heroes of the Storm,

StarCraft 2, Diablo 3 και Hearthstone.

Η Blizzard θα βρίσκεται στην Κολωνία από τις 21 μέχρι τις 25 Αυγούστου και πρόκειται να κυκλοφορήσει νέο περιεχόμενο για το Overwatch στις 22 Αυγούστου. Το πλήρες πρόγραμμα της εταιρείας για το main stage θα γίνει stream την Τετάρτη 18:00.

Το Overwatch θα δεχθεί μεγάλη ώθηση στη Gamescom, αποκαλύπτοντας νέο περιεχόμενο, νέο animated short, ένα panel από Γερμανούς voice actors και τα μέλη της γερμανικού ομάδας του Overwatch World Cup 2018, που θα παίζουν ενάντια σε άτομα του κοινού.

Το World of Warcraft θα λάβει επίσης λίγη προσοχή, με το νέο expansion του παιχνιδιού να είναι playable σε 80 σημεία στο booth της Blizzard. Θα υπάρχει επίσης cosplay την Παρασκευή 24 Αυγούστου και θα δούμε το τρίτο επεισόδιο της σειράς Warbringers, που θα επικεντρωθεί στην Azshara, Queen of the Naga.

Παράλληλα, το Heroes of the Storm θα έχει για πρώτη φορά ήρωα τον Memphisto από το Diablo 2. O χάρτης, εμπνευσμένος από το Overwatch, Hanamura, τώρα με όνομα Hanamura Temple, θα είναι ξανά playable στο booth της Blizzard.

O νεώτερος commander του StarCraft 2, Tychus Findlay, θα είναι playable για πρώτη φορά στη Gamescom. Ο Lead co-op designer, Kevin Dong, θα μας παρουσιάσει ζωντανά τον Tychus.

Το Diablo 3, θα είναι επίσης διαθέσιμο στην κονσόλα του Switch στην Gamescom.

Τέλος, το Hearthstone θα δει παίκτες να ανταγωνίζονται για να ολοκληρώσουν αποστολές στο νέο Puzzle Labs, μια εμπειρία που ήρθε πακέτο με το expansion, The Boomsday Project. Όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν παράλληλα τη χαρά να απολαύσουν ένα νέο Fireside Brawl στο Gamescom.

Βρείτε τα πάντα για την Gamescom 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN Greece Teaser: Το IGN Greece στην Gamescom 2018 Gamescom 2018: Ανακοινώθηκε update για το Cyberpunk 2077 Gamescom 2018: Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Sekiro: Shadows Die Twice

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα