ΑΕΚ – Χάποελ 94-78: Κυρίαρχη, νικήτρια και πάει Ισραήλ για την πρόκριση

Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη έδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα και κατάφερε να φτάσει με άνεση στη νίκη, δείχνοντας ξεκάθαρα πως μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Χάποελ και να βρεθεί στο Final-4 της διοργάνωσης.

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση εντός και εκτός παρκέ, η «Ένωση», μετά το πρώτο δεκάλεπτο, επέβαλε τον ρυθμό της με «όπλο» την πολύ καλή άμυνα και κατάφερε να «χτίσει» διψήφια διαφορά (47-37), την οποία στο δεύτερο ημίχρονο όχι μόνο συντήρησε, αλλά κατά διαστήματα αύξησε.

Η ΑΕΚ είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της,

όμως η αλήθεια είναι πως δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους Ισραηλινούς, ελέγχοντας απόλυτα την κατάσταση μέχρι το τέλος του αγώνα. Μάλιστα, η διαφορά έφτασε ακόμη και τους 19 πόντους (92-73) στην τέταρτη περίοδο, προτού οι «κιτρινόμαυροι» κατεβάσουν ταχύτητα.

Πρώτος σκόρερ της «Ένωσης» ήταν ο Λεμάρ με 24 πόντους και ακολούθησε ο Μίτσελ με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από 13 πόντους σημείωσαν Φλιώτης και Μάιλς. Από την πλευρά, τη μεγαλύτερη ζημιά στην άμυνα της ΑΕΚ έκανε ο Ράντολφ με 28 πόντους.

Πλέον, η σειρά μεταφέρετε στο Ισραήλ, όπου στις 19 Απριλίου η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να νικήσει για δεύτερη φορά τη Χάποελ και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για την τετράδα του BCL.

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 47-37, 70-58, 94-78.

Keywords
Τυχαία Θέματα