ΑΕΚ Β-Απόλλων Πόντου 4-0: Τεσσάρα με 90λεπτο Αραούχο (video)

Άνετη νίκη και είσοδος στην πεντάδα της Super League 2 για την ΑΕΚ Β, η οποία συνέτριψε 4-0 τον Απόλλωνα Πόντου σε εξ αναβολής αναμέτρηση.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα που χρησιμοποίησε σε όλο το ματς τον Σέρχιο Αραούχο, προηγήθηκε με γκολ του Αργεντινού στο 36ο λεπτό μετά από ωραία σέντρα που έβγαλε ο Μαχαίρας.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την Ένωση να πετυχαίνει δεύτερο τέρμα,

αυτή την φορά με κεφαλιά του Βεντάντ Ραντόνια.

Η ΑΕΚ Β πέτυχε ακόμα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, με τον Χριστόπουλο στο 84′ να σημειώνει το 3-0, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σκόνδρας διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Με τη νίκη αυτή η Ένωση εφτασε τους 28 βαθμούς, έναν μπροστά από ΠΑΟΚ Β και Ηρακλή, ενώ ο Απόλλων Πόντου έμεινε στους 11 και την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αξίζει να σημειωθεί πως την αναμέτρηση της ΑΕΚ Β παρακολούθησε και ο Αλμέιδα με τους συνεργάτες του, αλλά και πολλοί παίκτες της πρώτης ομάδας.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΑΕΚ Β (Κούστας): Γκίνης, Ρόκσον, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος (77′ Πήλιος), Σαμπανάτζοβιτς, Φοφανά (46′ Ρουκουνάκης), Μαχαίρας (64′ Σκόνδρας), Κάτσικας (46′ Τζούντα Γκαρσία), Αραούχο, Θεοδωρίδης (64′ Χριστόπουλος).

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Ζαπουνίδης (20′ Μαρτίνεζ), Αμαραντίδης, Φλένσμποργκ, Μουμίν, Λαμπίρης, Ακένα (75′ Μπούμπας), Αγκουάδο (20′ Ίννος), Σαχόλλι

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ Β-Απόλλων Πόντου 4-0, Τεσσάρα, 90λεπτο Αραούχο,aek v-apollon pontou 4-0, tessara, 90lepto araoucho