Αιχμές Τζούρισιτς – «Δεν ήρθα για τα χρήματα ήρθα για το πρωτάθλημα»

Συνταρακτικός ήταν στις δηλώσεις του ο Φίλιπ Τζούρισιτς, μιλώντας τόσο για το ματς, όσο και για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής. Θέλω να μιλήσω με το σύλλογο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ή μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Θα είμαι ειλικρινής. Αν έχουν κάτι απέναντι μου και θεωρούν ότι δεν μπορώ να βοηθήσω τη νέα σεζόν, τότε θα προσπαθήσω να βρω μια άλλη λύση. Δεν ήρθα εδώ για τα χρήματα, αλλά για να

γίνω πρωταθλητής. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και θέλω να μείνω, όμως θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον άλλων, μπορώ να μιλήσω μόνο για το δικό μου μέλλον».

Ενώ πρόσθεσε:

«Θέλω να πω συγνώμη στον κόσμο, ήταν φανταστικοί εμείς δε βρεθήκαμε στο επίπεδό τους. Σήμερα ήθελα να κλάψω αλλά δεν ήθελα να με δουν τα παιδιά μου. Κανείς δε θέλει να μιλήσει μετά από ένα τέτοιο ματς. Προσπαθήσαμε για το πρωτάθλημα για αυτό ήρθα εδώ αλλά δεν τα καταφέραμε.

Αν υπάρχει έστω και 1% για τον τίτλο θα παλέψουμε. Είμαστε ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνουμε το καλύτερο στα τρία παιχνίδια που θα παίξουμε. Θέλουμε τον κύπελλο να έρθει ο κόσμος να μας δει και να δείξουμε χαρακτήρα που σήμερα δε δείξαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα