Αλμέιδα: «Αποφύγαμε τα λάθη και αυτή ήταν η διαφορά από τα προηγούμενα παιχνίδια»

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε την ΑΕΚ να νικά τον Άρη με 2-0 και να έχει σκορ ασφαλείας με διαφορά δυο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο, μένοντας ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και την αποφυγή των λαθών και την οποία χαρακτήρισε ειδοποιός διαφορά, συγκριτικά με την παρόμοια απόδοση που είχε η 100χρονη ΑΕΚ και στα προηγούμενα παιχνίδια των play offs.

Oι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ:

«Είχαμε πολύ καλή απόδοση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, θέλαμε τη νίκη και τα καταφέραμε, παίξαμε καλά κόντρα σε έναν αντίπαλο που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Πιστεύω αυτό είναι το στυλ του παιχνιδιού μας, αν δείτε και τα προηγούμενα παιχνίδια παρόμοια παίζαμε. Σήμερα αποφύγαμε τα λάθη μας.

Έμεινα χαρούμενος με τη νίκη, αλλά και με τον τρόπο που την πήραμε. Οι παίκτες έκαναν τεράστια προσπάθεια. Σήμερα οφείλαμε να κερδίσουμε για πολλούς λόγους. Ήταν η επέτειος των 100 ετών του κλαμπ. Σημαντικό για την ιστορία του κλαμπ να κερδίσουμε το ματς, για τον κόσμο μας, για όλον τον κόσμο που έχει περάσει στο παρελθόν. Σ’ αυτό το κλαμπ θέλουμε κάθε παίκτης να νιώθει ότι ανήκει σ’ αυτό το κλαμπ. 

Πάντα είναι συγκινητικό να βλέπεις οικογένειες στα γήπεδα. Με κάνει ευτυχισμένο να είμαι μέρος αυτής της οικογένειας…».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλμέιδα, Αποφύγαμε,almeida, apofygame