Αγγελόπουλος: «Θα παίξουμε στο γήπεδό μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Νέας Σμύρνης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα, μίλησε για τον Ζακ Μπράιαντ, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με τον Πανιώνιο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αγγελόπουλος, μετά το τέλος του ντέρμπι της Νέας Σμύρνης:

Για την άνοδο στην Basket League: «Είμαστε συγκινημένοι, γιατί ο Μίλωνας έγραψε πραγματικά ιστορία, ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να παίξουμε με Έλληνες

παίκτες και με παιδάκια από τις ακαδημίες μας, όσο τρελό και αν ακούγεται αυτό».

Για την έδρα του Μίλωνα στη νέα σεζόν: «Θα φτιάξουμε το γήπεδό μας, θα κάνουμε μικρές αλλαγές και θα παίξουμε στο γήπεδο μας».

Για την πορεία την φετινή σεζόν: «Ο στόχος του Μίλωνα ήταν μια καλή πορεία στην Α1, στην αρχή του πρώτου γύρου είχα στείλει τα ποσοστά και είχα βάλει 40% στον Μίλωνα, 30% στον Πανιώνιο, 20% στον Ηρακλή και 10% στην Ελευθερούπολη».

Για τον Ζακ Μπράιαντ: «Εκ του αποτελέσματος αισθάνομαι δικαιωμένος. Είναι ένα παιδί καταπληκτικό, που παίζει για τους συμπαίκτες του. Εκτίμησε ότι ο Μίλωνας του έδωσε την ευκαιρία να ανέβει στην Basket League».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγγελόπουλος,angelopoulos