Άουγκσμπουργκ – Κολωνία 1-1: Ισόπαλη η ματσάρα στην WWK Arena (highlights)

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια έγιναν στην WWK Arena με την Άουγκσμπουργκ και την Κολωνία να μένουν στο 1-1 και να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας. Παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, που κάνει το 1-1 να δείχνει φτωχό.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 18ο λεπτό με πολύ ωραίο γκολ από τον Μάγιερ, από το πολύ δυνατό πλάγιο του Μπαμπού, η μπάλα έφτασε στη γωνία της μικρής περιοχής, μία επαφή η πάσα του Γιάκιτς, μία επαφή η πάσα του Τιέτζ και άμεση η εκτέλεση του Μάγιερ

που έστειλε την μπάλα στη γωνία του Σβάμπε για να κάνει το 1-0.

Η απάντηση από την Κολωνία ήρθε στο 33ο λεπτό, με ιδανική αντεπίθεση και τον Σέλκε να ευστοχεί στο πλασέ ουσιαστικά σε κενή εστία με τον Ντάμεν να προσπαθεί να αποκρούσει με υπερένταση.

Σε όλο το δεύτερο μέρος, από το 51ο λεπτό μέχρι και το 90+5 οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν το γκολ, κυρίως η Άγκσμπουργκ, που έχασε πολλές και σπουδαίες ευκαιρίες για το 2-1 με κορυφαία εκείνη του 71ου λεπτού, όταν από γύρισμα στην μικρή περιοχή, περίπου ένα μέτρο πριν την γραμμή της εστίας ο Μπέλιο έκανε το τακουνάκι, η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα όμως ο Τίλμαν με υπερπροσπάθεια έκανε το τάκλιν απομακρνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή ακριβώς κρατώντας το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα