Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του ο Τσιτσιπάς (videos)

Τον αποκλεισμό από το τουρνουά της Μαγιόρκα το οποίο είχε κατακτήσει πέρυσι γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Γιανίκ Χάνφμαν στον δεύτερο γύρο!

Ο 31χρονος Γερμανός εκμεταλλεύτηκε το παιχνίδι του, ήταν ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία και έφτασε στη νίκη με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-2). Έτσι ο Έλληνας πρωταθλητής που είχε περάσει τον πρώτο γύρο χωρίς αγώνα, ηττήθηκε και έχασε από νωρίς την ευκαιρία του να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Κακή αρχή

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο μπήκε στο ματς ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας μόλις στο πρώτο γκέιμ δέχτηκε μπρέικ, κάνοντας την εκκίνησή του με το… αριστερό.

Στη συνέχεια ο Γιανίκ Χάνφαμαν διατήρησε την ψυχραιμία του και κράτησε όλα τα σερβίς του, για το 1-0 υπέρ του στα σετ.

Μπρέικ στο όγδοο γκέιμ και… 1-1

Εν αντιθέσει με το πρώτο ο «Τσίτσι» κράτησε το αρχικό του γκέιμ και σιγά-σιγά ανέβαζε ρυθμό, προσπαθώντας να ισοφαρίσει στα σετ. Κάτι το οποίο και έγινε, ύστερα από το μπρέικ που πέτυχε για το υπέρ του 5-3 στο δεύτερο σετ.

Ακολούθως κράτησε το σερβίς του και έφερε το ματς στο τρίτο και τελευταίο σετ.

«Λύγισε» και αποκλείστηκε

Ίδια εικόνα με το δεύτερο σετ παρουσίασαν οι δύο αθλητές και στις αρχές του τρίτου κομματιού του αγώνα. Ο Χάνφμαν προηγήθηκε με 2-1, κρατώντας το σερβίς του, όπως έκανε και ο Τσιτσιπάς.

Σε εκείνο το σημείο όμως ο 31χρονος Γερμανός κατάφερε να φτάσει στο μπρέικ και να πάρει προβάδισμα 3-1, πριν σερβίρει και διευρύνει το σκορ στο 4-1.

Εν συνεχεία έγινε το 5-2, πριν με νέο μπρέικ ο Χάνφμαν με νέο μπρέικ γράψει το τελικό 6-2 στο τρίτο σετ, επικρατώντας έτσι 2-1 στο ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα