Απόλυτοι Ολυμπιακός και Άστον Βίλα

Η πρώτη μέρα του Vikos Cola Elite Neon Cup 2024 ανήκει στο παρελθόν, με το Novasports.gr να βρίσκεται και να καλύπτει ζωντανά ματς από τις πρώτες δύο αγωνιστικές της φάσης των ομίλων της ηλικιακής κατηγορία των Κ-16 στα γήπεδα της Kicks Academy στα Σπάτα. Τη Μ. Τετάρτη (01/05) θα ακολουθήσουν τα τελευταία ματς των ομίλων και εν συνεχεία οι προημιτελικοί, ενώ το τουρνουά θα κλείσει τη Μ. Πέμπτη (02/05) με τα ημιτελικά

και τον τελικό. Όλη την δράση θα την απολαύσετε αποκλειστικά από τη συχνότητα των καναλιών Novasports και τις διαδικτυακές πλατφόρμες του!

Απόλυτοι Ολυμπιακός, Άστον Βίλα και Παναθηναϊκός

Τρίποντο από τον πάγκο

Η αρχή μέσω των καναλιών Novasports στους 50λεπτους αγώνες (25 σε κάθε ημίχρονο) έγινε από το Group C, εκεί όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Ανόρθωσης και έκανε το 2/2, μιας και στο πρώτο του παιχνίδι είχε επιβληθεί με το ίδιο σκορ του FC Pathiakakis. Σκόρερ απέναντι στους Κύπριους ήταν οι Ξανθόπουλος και Στεφανίδης, οι οποίοι είχαν μπει ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Ακολούθησε το 1-0 της Άστον Βίλα κόντρα στη Dubai City FC για το Group E, με τον Ράιλι να κρίνει το αποτέλεσμα υπέρ των Άγγλων.

Άνετη νίκη

Σειρά πήρε η πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση, με τους «πράσινους» να τίθενται αντιμέτωποι με την Culture FC, ομάδα της Καλιφόρνιας των Η.Π.Α. Παρά τη συνδρομή του Βραζιλιάνου προπονητή του, Ραφαέλ Άλβες, δεν κατάφεραν και πολλά, γνωρίζοντας την ήττα από το «τριφύλλι» με 2-0. Γκολ που σημείωσαν οι Δήμιου και Αργυρόπουλος.

Όκλεϊ ο τρομερός

Τέταρτο και προτελευταίο παιχνίδι που απολαύσατε ήταν το Άστον Βίλα-Πανιώνιος, με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ να φτάνει στο απόλυτο χάρις το τέρμα του Χάμοντ από το 5ο λεπτό. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν όμως ο γκολκίπερ των Άγγλων, Ράι Όκλεϊ, καθώς κατέβασε… ρολά στους Νεοσμυρνιώτες, που δημιούργησαν πολλές φάσεις. Αλλά όλες σταμάτησαν πάνω στον εξαιρετικό γκολκίπερ των αντιπάλων τους…

Ο νέος Βύντρα είναι εδώ!

Τελευταία συνάντηση ήταν εκείνη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη, με τον αθηναϊκό σύλλογο να κυριαρχεί, αλλά να επικρατεί 2-1 με buzzer beater γκολ του Άγγελου Βύντρα, γιος του παλαίμαχου άσου του συλλόγου, Λουκά! Ο… μικρός ήταν εξαιρετικός, έκανε περήφανο τον μπαμπά του που βρισκόταν στις εξέδρες και με δικό του τέρμα έδωσε το δεύτερο τρίποντο στην ομάδα του. Οι Θεσσαλονικείς είχαν ισοφαρίσει με τον εξαιρετικό Κασσαρά, ενώ και ο τερματοφύλακας Αλεξόπουλος τους κρατούσε στο 1-1 με τις απίθανες αποκρούσεις του. Το σκορ για το «τριφύλλι» το είχε ανοίξει ο Βαμβακίδης.

Αποτελέσματα και βαθμολογίες των Κ-16 ΕΔΩ.

Παράλληλα διεξάγονταν και τα παιχνίδια των Κ-14, εκεί όπου δεν έλειψε η δράση, με τους πιτσιρικάδες να δίνουν σκορ και θέαμα.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τα όσα έλαβαν χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα