Άρης: Με απαρτία για τρίτη σερί νίκη

Μόνο ο Φαμπιάνο μένει να αρχίσει να ακολουθεί πλήρως το πρόγραμμα προπονήσεων των “κίτρινων” για να έχει απαρτία ο Άρης εν όψει της συνέχειας των επίσημων υποχρεώσεών του και συγκεκριμένα του αγώνα με τον Βόλο, που είναι μπροστά (25/2) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Κι ο Βραζιλιάνος αμυντικός, όμως, ξεκίνησε χθες (21/2) να μπαίνει σε κομμάτια της προετοιμασίας γι’ αυτό το παιχνίδι, οπότε, κατά πάσα πιθανότητα,

ο Άκης Μάντζιος θα μπορεί να τον υπολογίζει.

Οι άλλοι δύο, που εδώ και καιρό ήταν εκτός, ο Ζαν Ζουλς Εμβοντό και ο Νέβεν Τζούρασεκ, ήδη έχουν επιστρέψει και υπολογίζονται κανονικά, καθώς άφησαν πίσω τους τραυματισμούς τους. Ο Φαμπιάνο μπαίνει σταδιακά, ώστε να μην πιέσει τον εαυτό του και δημιουργηθεί εκ νέου πρόβλημα στους προσαγωγούς του, όπου έχει ενοχλήσεις από τον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά και μετά. Αν συνεχίσει έτσι, όμως, μέχρι την Κυριακή υπολογίζεται ότι θα είναι απολύτως έτοιμος έστω να συμπεριληφθεί ξανά σε αποστολή της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά στον ερχόμενο αγώνα, ο Μάντζιος ετοιμάζει το πλάνο του για να φτάσει η ομάδα του στην τρίτη σερί νίκη της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Προηγήθηκαν αυτές απέναντι στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο και τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, κατά σειρά, που έχουν δώσει άλλον αέρα στους “κίτρινους” για τη συνέχεια. Ο Άρης πατάει σε αυτές τις δύο νίκες, όπως και στο σερί των επτά αγώνων χωρίς ήττα, και στους δύο θεσμούς, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στις 24 Ιανουαρίου.

Η ομάδα έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και θέλει να τη διατηρήσει εν όψει του φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, που την περιμένουν δύο απανωτά ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αλλά και του επαναληπτικού του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Το momentum που έχουν φτιάξει οι “κίτρινοι” είναι το καλύτερο ως τώρα γι’ αυτούς την τρέχουσα σεζόν και θέλουν να το εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ιδανικό είναι να πάνε αήττητοι ως το τέλος της κανονικής διάρκειας, ώστε να μπούνε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στα πλέι οφ, αλλά και στη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό, όπου θέλουν να βάλουν σφραγίδα συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα