Άρης: Ο Μάντζιος μετράει τα κέρδη της νίκης με Πανσερραϊκό

Πολλά καλά έφερε στον Άρη η τελευταία νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό (21/10) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Δεν ήταν μόνο το βαθμολογικό όφελος. Αυτό που έμεινε επιπλέον στην ομάδα είναι η καλή διάθεση εν όψει της συνέχειας της σεζόν. Καλή διάθεση, που, επιπροσθέτως, δημιούργησε το γεγονός ότι οι “κίτρινοι” κυνήγησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Αποτέλεσμα αυτών είναι ο Άκης Μάντζιος να βλέπει μια πολύ διαφορετική,

βελτιωμένη προς το καλύτερο, εικόνα των παικτών του στις προπονήσεις. Ψυχολογικά είναι ανεβασμένοι άπαντες κι αυτό είναι κάτι που περνάει στην καθημερινότητά τους στη δουλειά που γίνεται στο Νέο Ρύσιο. Όπως έγινε και σήμερα (25/10). Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την προπόνηση, που ήταν πρωινή, ακολούθησε μπάρμπεκιου, με τη συμμετοχή όλων στην ομάδα, ακριβώς για να εκμεταλλευτούν οι “κίτρινοι” το καλό τάιμινγκ για περαιτέρω σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι Κίκε Σαβέριο και Ζαν Ζουλς Εμβοντό συνέχισαν και σήμερα το ατομικό τους πρόγραμμα. Είναι δύσκολο έως απίθανο να προλάβει κάποιος το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (29/10). Ενδιαφέρον, εν όψει αυτού του αγώνα, έχει η διαχείριση του Βλαντιμίρ Νταρίντα. Ο Τσέχος δεν έχει απαλλαγεί πλήρως από τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Μάντζιος θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες, αν τον ξεκινήσει βασικό στο παιχνίδι με τους “μπλε” ή θα τον φέρει και πάλι από τον πάγκο στον αγωνιστικό χώρο.

Σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει ότι αύριο (26/10), ανήμερα της γιορτής του Αγ. Δημητρίου, το ARIS F.C. Store θα είναι κλειστό, ενώ το Σάββατο, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, το ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 13:00 έως τις 18:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα