Ατρόμητος: Η διοίκηση ευχαρίστησε τον Γιαννούλη (pic)

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό και εγκατέλειψε τους αγωνιστικούς χώρους.

Η ανακοίνωση των Περιστεριωτών αναφέρει: «Ένας από τους ποδοσφαιριστές που τίμησαν το ”Αστέρι” όσο λίγοι, αποφάσισε να ολοκληρώσει την πλούσια καριέρα του.

Ο Κώστας Γιαννούλης υπέγραψε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2011 και φόρεσε τα κυανόλευκα μέχρι και τον Αύγουστο του 2014, αποτελώντας αναπόσπαστο

μέλος των πορειών του Ατρόμητου που τερμάτισε δύο φορές στην 4η θέση (2011/12, 2013/14), μία φορά στην 3η της Super League (2012/13) και έφτασε μία φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το 2012. Μάλιστα, μέσω των εμφανίσεών του αγωνίστηκε και με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.

Κατέγραψε συνολικά 114 συμμετοχές με τον Ατρόμητο, σκοράροντας δύο γκολ, ωστόσο, το σημαντικότερο που ξεχώρισε τον Κώστα σε όλη αυτή την πορεία του ήταν το ήθος του και φυσικά η αγάπη του για την ομάδα μας, ακόμα και όσα χρόνια δεν ήταν στο Περιστέρι.

Κώστα Γιαννούλη, ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη ζωή σου από εδώ και πέρα! Σου αξίζουν μερικές ανάσες και χαμόγελα στην οικογένειά σου!».

Το σχετικό ποστάρισμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ατρόμητος, Γιαννούλη,atromitos, giannouli