Μπάγερν Μονάχου: Αλλαγή δεδομένων με Σαραγόσα

Ο τραυματισμός του Κίνγκσλεϊ Κομάν αλλάζει τα δεδομένα για τον ήδη κλεισμένο, Μπράιαν Σαραγόσα στην Μπάγερν.

Η νίκη απέναντι στην Άουγκσμπουργκ με 2-3 δεν άφησε χαμόγελα στους Βαυαρούς. Ο Τόμας Τούχελ είδε τον Κομάν να φεύγει από το γήπεδο τραυματίας στο 26’. Ο Γερμανός προπονητής σε δηλώσεις του μετά το ματς αποκάλυψε ότι ο τραυματισμός του Γάλλου είναι σοβαρός καθώς πειράχτηκαν οι συνδεσμοί του στο γόνατο. Η Μπάγερν κάνει προσπάθειες, όπως παραδέχτηκε ο αθλητικός διευθυντής Κρίστοφερ Φρόιντ, να διακόψει τον δανεισμό του Ισπανού επιθετικού στη Γρανάδα.

Ο

Σαραγόσα από τις αρχές του Δεκέμβρη αποτελεί παίκτης της Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να τον αποκτούν από την Ισπανική ομάδα έναντι 15.000.000 ευρώ, αφήνοντάς τον δανεικό μέχρι το φινάλε της σεζόν. Τη φετινή σεζόν ο Σαραγόσα μετράει έξι γκολ και δύο ασίστ σε 21 συμμετοχές στη La Liga.

Nach Sky Infos überlegt der FCB, auf die Verletzung von Coman mit einer früheren Verpflichtung von Zaragoza zu reagieren. Granada ist informiert über die neuen Pläne, konkrete Gespräche zwischen den beiden Vereinen oder ein offizielles Vertragsangebot gibt es aber noch nicht. pic.twitter.com/kWSrWUcxzJ

Sky Sport (@SkySportDE) January 30, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα