Μπακς: Αλλαγή ιδιοκτησίας με τον Λάσρι να πουλά στους αδελφούς Χάλσαμ

Το ΝΒΑ είναι υγιές πεδίο επιχειρηματικότητας και ευκαιριών στις διαπραγματεύσεις που γίνονται σε συχνά διαστήματα. Οι αδελφοί Τζίμι και Ντι Χάσλαμ αγόρασαν από τον Μαρκ Λάσρι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του έναντι 3.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί το δεύτερο υψηλότερο σε αγοραπωλησία ομάδας του ΝΒΑ, μετά τα 4 δις

που κόστισε η απόκτηση των Φοίνιξ Σανς στον Ματ Ίσμπια.

Ο Λάσρι  είχε αγοράσει τους Μιλγουόκι Μπακς το 2014, μαζί με τον Γουές Έντενς, έναντι 550 εκατομμυρίων δολαρίων και θα εισπράξει 3 δις περισσότερα, ύστερα από 9 χρόνια και ενώ τα “ελάφια” στέφθηκαν πρωταθλητές το 2021 και ύστερα από 50 χρόνια. Διαθέτουν νέο γήπεδο, το “Fiserve” και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που είναι ο σταρ της ομάδας.

Οι αδελφοί Χάσλαμ έχουν στην κατοχή τους μία από τις διασημότερες ομάδες στο NFL, τους Κλίβελαντ Μπράουνς.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένη, απομένει η έγκριση από τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες των ομάδων του NBA.

Milwaukee Bucks co-owner Marc Lasry has an agreement to sell his stake in the Bucks to American businessman and Cleveland Browns owner Jimmy Haslam and Haslam Sports Group for a $3.5 billion valuation, sources tell me and @eric_nehm.

— Shams Charania (@ShamsCharania) February 27, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα