Μπαρμπαδάκια καλησπέρα

Οι ξάπλες, η θάλασσα, το ραχάτι, αποσυντονίζουν τον ανθρώπινο οργανισμό και δημιουργούν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία μιας επιστημονικής ομάδας.

Το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν. Οι εργαζόμενοι επέστρεψαν στο μέγαρο της οδού Αχαρνών, αλλά το μυαλό τους είχε μείνει στις ακρογιαλιές, τα μπαράκια και τις τσάρκες.

Με λίγα λόγια γύρισε στην Αθήνα το σώμα, αλλά όχι και η ψυχή. Μοιραία ήρθε ο χθεσινός κουβάς για να μας προσγειώσει και να μας θυμίσει ότι στην δουλειά πρέπει να είμαστε πάντοτε σοβαροί,

ώστε “να μην μας πάρουν κάποια στιγμή στο κυνήγι με τις πατσαβούρες”.

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ

Η Β΄ ερευνητική ομάδα συνεδρίασε στην αίθουσα “Προμηθεύς” υπό την προεδρία του διευθυντή της εκτελεστικής επιτροπής, Περικλή Ανάρμοστου, προκειμένου να βγάλει προγνωστικά ποιότητας, ή, τέλος πάντων, καλύτερα από αυτά της χθεσινής μέρας.

Στη σύσκεψη παρουσιάστηκε μια νέα μελέτη κτηνοτρόφων από την Νέα Χαράδρα, η οποία ανέλυε με βάση την άλγεβρα και την τριγωνομετρία, τα μυστικά του στοιχήματος.

Στην θεωρία η μελέτη έδειχνε πρωτοποριακή, αλλά στην πράξη τα νούμερα δεν έβγαιναν. Έτσι με εντολή του Καθηγητή, τα προγνωστικά της σημερινής ημέρας βγήκαν με το παραδοσιακό τρόπο (χειροκίνητα) με την ελπίδα ότι η τύχη θα σταθεί στο πλευρό των αναγνωστών της στήλης.

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ΛΟΓΙΚΗ 2ΑΔΑ

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ : Over 2,5
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ : 1

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4 ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ

ΣΑΧΤΑΡ – ΜΟΝΑΚΟ : 2
ΣΑΑΡΜΠΡΙΓΚΕΝ – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ : Χ
ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΧΕΝ : Χ
ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Β : 1

Keywords
Τυχαία Θέματα