Χόφενχαϊμ – Βέρντερ 2-1: Μέγας Μπάιερ!

Η Χόφενχαιμ πανηγύρισε μόλις την 3η της νίκη μέσα στην έδρα της και άφησε τη Βέρντερ πίσω της στη μάχη που κάνουν οι δύο ομάδες για την 6αδα. Η Χόφενχαϊμ ντούμπλαρε τις νίκες της και έκοψε τη φόρα της Βέρντερ που αναζητούσε μια 4η διαδοχική εκτός έδρας νίκη.

Γεμάτο με φάσεις το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες στις δύο εστίες. Στα σημεία, καλύτερη η Χόφενχαϊμ κατάφερε να προηγηθεί με τον Μαξιμίλιαν Μπάιερ που μετά το κόρνερ του Σταχ άνοιξε το σκορ (1-0, 8ο λεπτό). Ο νεαρός που είχε σημειώσει 2 γκολ

απέναντι στη Ντόρτμουντ (2-3), έβαλε και 2ο γκολ μετά την ασίστ του Μπεμπού για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του ημιχρόνου (2-0, 44ο λεπτό).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ολοκληρώθηκε το πρώτο με ευκαιρίες ξανά και από τις δύο ομάδες. Η Χόφενχαϊμ δεν μπορούσε να το κλειδώσει με τίποτα, ο Τζέτερερ δεν την άφησε με δύσκολες επεμβάσεις και έμενε το 2-0. Στο 73ο λεπτό ο Μάριους Μπούλτερ αντίκρισε κόκκινη κάρτα, πήρε 2 κίτρινες σε 12 λεπτά και έδωσε ελπίδες τη Βέρντερ. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν με αξιωσεις την ισοφάριση αλλά το μόνο που βρήκαν ήταν το πρώτο γκολ του νεαρού Αλβέρο στα γερμανικά γήπεδα (2-1, 92′).

Keywords
Τυχαία Θέματα