Δαρμένος είναι ο Magneto στη νέα εικόνα του "Dark Phoenix"

Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι...

Και ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία την έλευση του "X-Men: Dark Phoenix", ήρθε μια εικόνα να ταράξει τα νερά.

Σε αυτήν θα δείτε τον Magneto, τον οποίο υποδύεται ο Michael Fassbender, χτυπημένο να σέρνεται πάνω σε ένα καροτσάκι από τον Beast (Nicholas Hoult), και να είναι περιτριγυρισμένος από τους Storm (Alexandra Shipp), Red Lotus

(Andrew Stehlin), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee) και Selene (Kota Eberhardt).

Δείτε την και μόνοι σας παρακάτω:

Εικόνα από το "X-Men: Dark Phoenix"

Το "X-Men: Dark Phoenix" είναι η νέα προσθήκη στο franchise μετά το "X-Men: Apocalypse" (2016). Θα λαμβάνει χώρα στην δεκαετία του '90 και θα αντλεί έμπνευση από την ομώνυμη σειρά κόμικς "Dark Phoenix Saga" της Marvel. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο Simon Kinberg.

Πρωταγωνιστές, εκτός από τους προαναφερθέντες, θα είναι η Sophie Turner ως Jean Grey, James McAvoy ως Charles Xavier, Jennifer Lawrence ως Mystique και Evan Peters ως Quicksilver. Επίσης, η Jessica Chastain θα κατέχει τον ρόλο μιας shapeshifter που συναντά την Phoenix.

Η ταινία πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να υλοποιηθεί. Κάποιες σκηνές ξαναγυρίστηκαν και η ημερομηνία πρεμιέρας άλλαξε δύο φορές.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Hans Zimmer συνέθεσε τη μουσική του "X-Men: Dark Phoenix", το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στους κινηματογράφους στις 14 Φεβρουαρίου 2019.

Μην ξεχάσετε να δείτε την επίσημη αφίσα της ταινίας, αλλά και το trailer της.

Πηγή άρθρου: Collider

IGN GreeceΚαθυστερούν δύο "μεταλλαγμένες" ταινίες της MarvelΝα και η επίσημη αφίσα του "X-Men: Dark Phoenix"Dark Phoenix - Official Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα