Έχει βάλει στο μάτι τον Πέλκα ο Παναθηναϊκός

Το πιο σημαντικό ότι είναι Έλληνας και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσαρμογή. Από εκεί και ύστερα είναι πολλά τα θετικά του στοιχεία, καθώς είναι γρήγορος, τεχνίτης με τα μπάλα στα πόδια και μπορεί να παίζει σε αρκετές θέσεις από τη μέση και μπροστά. 

Μετά τη αποχώρηση του Μπερνάρ, οι πράσινοι θα χρειαστούν οπωσδήποτε ποδοσφαιριστή με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ο Πέλκας είναι αλήθεια ότι διαθέτει αρκετά από τα στοιχεία που έχει ο Βραζιλιάνος. 

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον σύλλογο της Αθήνας

να έχει έρθει σε επαφή με τον 30χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος όπως ακούγεται, έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει για να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα μας. 

Για την απόκτηση του Πέλκα είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, το ενδιαφέρον των πράσινων είχε μείνει στα λόγια. Στην τελευταία του σεζόν με την Μπασάκσεχιρ ο Έλληνας διεθείχε 19 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ το συμβόλαιο του δεν είναι απαγορευτικό για την πράσινη ΠΑΕ. 

Βέβαια η τουρκική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του για ένα ακόμη χρόνο, όμως αυτό είναι ένα πρόβλημα που λύνεται εύκολα όπως έχουμε δει σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έχει, Πέλκα, Παναθηναϊκός,echei, pelka, panathinaikos