Επιβεβαιώθηκε η 'Σιδηρά Κυρία' Gillian Anderson για την 4η σεζόν του "The Crown"

H 3η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

Οι φήμες του Ιανουαρίου που μας πέρασε επιβεβαιώθηκαν και η Gillian Anderson θα είναι η νέα προσθήκη της βιογραφικής σειράς του Netflix, "The Crown".

Η ανακοίνωση έγινε στο Twitter και στον επίσημο λογαριασμό της σειράς (μέσω WeGotThisCovered), όπου δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία της Anderson, η πληροφορία ότι θα ενσαρκώσει την Margaret Thatcher,

αλλά και η δήλωση της ηθοποιού για το πόσο χαρούμενη είναι που θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα που καθόρισε μια ολόκληρη εποχή.

Δείτε την παρακάτω:

Gillian Anderson will play Margaret Thatcher in The Crown Season Four, now in production. pic.twitter.com/OVCO8o2bVk

The Crown (@TheCrownNetflix) 7 Σεπτεμβρίου 2019

H ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει ανάμεσα στους Olivia Colman ως Βασίλισσα Ελισάβετ Β', Tobias Menzies ως Prince Philip, Helena Bonham Carter ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Ben Daniels ως Antony Armstrong-Jones, Marion Bailey ως Queen Mother, Josh O’Connor ως Prince Charles και Emerald Fennell ως Camilla Parker Bowles.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Peter Morgan, ενώ μαζί με τους Stephen Daldry, Andy Harries, Philip Martin, Suzanne Macki, Matthew Byam-Shaw, Robert Fox, Tanya Seghatchian, Nina Wolarsky, Allie Goss και Andrew Eaton είναι εκτελεστικός παραγωγός.

Η Anderson έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά επιστημονικής φαντασίας "The X-Files", από την οποία αποφάσισε να αποχωρήσει μετά από 11 σεζόν. Την είδαμε πρόσφατα στα "American Gods" ως Media από την οποία σειρά, επίσης, αποχώρησε, και στη σειρά του Netflix, "Sex Education", η οποία έχει ανανεώθηκε για 2η σεζόν.

Η Thatcher ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Ηνωμένου Βασιλείου ανάμεσα στα έτη 1979 με 1990. Ήταν αρχηγός του κόμματος των Συντηρητικών και η πολιτική της θεωρήθηκε αμφιλεγόμενη από πολλούς, εξού και το ψευδώνυμο που της δόθηκε 'Σιδηρά Κυρία'. Απεβίωσε στις 8 Απριλίου 2013. Η ζωή της έχει γίνει ταινία με το όνομα "The Iron Lady", όπου πρωταγωνιστούσε η Meryl Streep, η οποία κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της το 2011.

Η 3η σεζόν του "The Crown" αναμένεται στις 17 Νοεμβρίου 2019 και θα εξερευνά τη ζωή της βασιλικής οικογένειας στις δεκαετίες του '60 και του '70. Η εισαγωγή της Thatcher μας προϊδεάζει ότι η επερχόμενη 4η σεζόν θα διαδραματίζεται την δεκαετία του '80.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΗμερομηνία επιστροφής και teaser trailer για το "The Crown"Βρέθηκε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα για τη σειρά "The Crown"Τη 'Σιδηρά Κυρία' μάλλον θα υποδυθεί η Gillian Anderson στην 4η σεζόν "The Crown"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα