Γουόκαπ: «Πρέπει να βγουν μπροστά κάποια παιδιά» (vid)

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια των playoffs της Euroleague, εναντίον της Μπαρτσελόνα χωρίς τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Παπανικολάου.

Ο Τόμας Γουόκαπ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη μέση και δηλώνει έτοιμος να πέσει στη μάχη, ανέφερε πως η απουσία του Παπανικολάου είναι πολύ σημαντική και πως πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να βγουν μπροστά και να καλύψουν

το κενό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γουόκαπ:

Για το πώς αισθάνεται μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στη μέση στην προτελευταία προπόνηση:

«Φανταστικά. Έκανα θεραπεία τις τελευταίες ημέρες και αισθάνομαι καλά. Νιώθω φρέσκος».

Για τη σειρά με την Μπαρτσελόνα και ποιο θα είναι το κλειδί:

«Η άμυνα μας πρέπει να είναι καλή. Να μην τους αφήσουμε να τρέξουν. Είναι ταλαντούχα ομάδα, ξέρουν πώς να παίζουν, είναι μαζί χρόνια. Αν το κάνουμε αυτό, τότε θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση».

Για την απουσία του Παπανικολάου:

«Είναι σημαντική. Είναι ο ηγέτης μας. Είναι σημαντική, θα πρέπει να βγουν μπροστά κάποια παιδιά. Αυτό κάνουμε όμως ως ομάδα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Θα είναι μαζί μας σύντομα, αλλά για τώρα πρέπει να καλύψουμε το κενό του».

Για το αν σημαίνει κάτι το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα νίκησε τον Ολυμπιακό στα δύο ματς της κανονικής περιόδου:

Όχι, δε σημαίνει κάτι. Είναι μία νέα σεζόν, όλα ξεκινούν από το 0-0 και θα προκριθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις 3 νίκες. Δε σημαίνει κάτι. Είδαμε βίντεο, μάθαμε από αυτό και ξεκινάμε από την αρχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα