Κάαναν vs Ναν: Μηχανές πόντων (video)

Θα μπορούσαν να είναι και συμπαίκτες, καθώς ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον Ναν πριν ο τελευταίος καταλήξει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο πλέον βρίσκονται στα αντίπαλα… στρατόπεδα. Δύο παίκτες με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και με όπλο τους το… απρόβλεπτο.

Κάαναν: Το κρύο αίμα του Ολυμπιακού

Ο Αϊζάια Κάαναν αποτελεί μία από τις πιο λαμπρές παρουσίες του Ολυμπιακού. Με εντυπωσιακές

επιδόσεις σε πόντους και στο PIR, αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας. Η ευστοχία του από κοντινή (60.8%) και μακρινή απόσταση (45.8%) τον συγκαταλέγουν σε έναν από τους καλύτερους σουτέρ της λίγκας. Με την εκρηκτική του παρουσία στο παρκέ, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Μπαρτζώκα και να αποδείξει ότι είναι ένας παίκτης κλειδί για την ομάδα του Πειραιά. Οι επιδόσεις του Κάαναν δεν περιορίζονται μόνο στους πόντους που σκοράρει, αλλά επεκτείνονται και στη δημιουργία ευκαιριών για τους συμπαίκτες του. Η συμβολή του στη φετινή επιτυχία του Ολυμπιακού είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Κάαναν φέρει και μία νοοτροπία νικητή, που μεταδίδεται σε όλους γύρω του, ενώ έχει και μία αξιοσημείωτη σύνδεση με την εξέδρα. Η δυναμική του προσωπικότητα και η αφοσίωσή του στο παιχνίδι, κάνουν τον Κάαναν να ξεχωρίζει ως ένα από τους πλέον πολύτιμους παίκτες στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ναν: Το πολύτιμο κομμάτι στο παζλ του Αταμάν

Ο Κέντρικ Ναν με τον ερχομό του κατάφερε να μεταμορφώσει τους «πράσινους» στη φετινή σεζόν της Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός γκαρντ αναδεικνύεται σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες όχι μόνο της ομάδας, αλλά και ολόκληρης της λίγκας, επιδεικνύοντας παράλληλα αξιοσημείωτες επιδόσεις σε κάθε αγώνα. Με μέσο όρο 14.3 πόντους ανά αγώνα, συμβάλλει σημαντικά στην επίθεση και την άμυνα της ομάδας. Επιπλέον, ο Ναν καταγράφει εντυπωσιακό ποσοστό ευστοχίας στα σουτ εντός πεδιάς (45.3%) και στις βολές, όπου δεν έχει αστοχήσει ούτε μία φορά στις 47 προσπάθειές του. Με αυτά τα στατιστικά συν το 32,7 στα τρίποντα παρέχουν στον Παναθηναϊκό την απαραίτητη σταθερότητα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Η παρουσία του στο γήπεδο είναι κρίσιμη για την επιτυχία του Τριφυλλιού, καθώς ο Ναν είναι ένας από τους κύριους παίκτες που καθορίζουν τη ροή του αγώνα και προσφέρουν λύσεις σε κρίσιμες στιγμές, προσθέτοντας πολλές φορές στο παιχνίδι των «πρασίνων».

Επιλέξτε τους δύο παίκτες στο Greek Fantasy Challenge του Novasports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα