Καμπάτσο: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ επικίνδυνος»

Ο Αργεντινός παίκτης μίλησε για τους «ερυθρολεύκους», εν όψει του ημιτελικού των δυο ομάδων στο Final 4 της Euroleague. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη «κατάρα» που θέλει την ομάδα που τερματίζει στην πρώτη θέση να μην φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Καμπάτσο μίλησε στο «Eurohoops». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το βραβείο του MVP της σεζόν, που πήγε στα χέρια του Μάικ Τζέιμς: «Δεν αισθάνομαι MVP. Αυτά μπορείτε

να τα λέτε εσείς οι δημοσιογράφοι. Όταν η ομάδα παίζει καλά, κάθε μονάδα μέσα σε αυτήν ανεβαίνει επίπεδο».

Για την… κατάρα που έχει όποιος τερματίζει στη 1η θέση της regular season: «Μακάρι να σπάσει φέτος αυτή η κατάρα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσει εδώ. Βέβαια, πάντα είναι πιο δύσκολο να κερδίσεις στο Final Four γιατί είναι μόνο ένα παιχνίδι, αλλά έχουμε παίκτες και προπονητικό επιτελείο με νοοτροπία νικητή».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχασε το καλοκαίρι τους Σάσα Βεζένκοφ – Κώστα Σλούκα, αλλά προκρίθηκε ξανά στο Final Four: «Έχει μεγάλη αξία αυτό το επίτευγμα. Μπορεί να έχασε αυτούς τους δύο παίκτες αλλά σε γενικές γραμμές διατήρησε το ίδιο πλάνο, έχει τον ίδιο προπονητή και έρχεται με την εμπειρία των προηγούμενων Final Four, γεγονός που τον κάνει μια πολύ επικίνδυνη ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα