Καρδιόλογος Λάσο: “Είναι σε κατάσταση να προπονήσει οποιαδήποτε ομάδα”

Η ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει πως ο Βάσκος προπονητής είχε πάρει το ιατρικό ελεύθερο από τους γιατρούς του νοσοκομείου “Sanitas La Moraleja”, του ίδιου στο οποίο είχε νοσηλευτεί μετά το καρδιακό επεισόδιο της 5ης Ιουνίου. “Είσαι σε τέλεια κατάσταση να προπονήσεις οποιαδήποτε επαγγελματική ομάδα” του είπε ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής, σύμφωνα με τη Marca.

Η επίσημη Ρεάλ πάντως δεν περίμενε τα αποτελέσματα της εξέτασης. Στην ανακοίνωση της

η ομάδα ανέφερε πως συμβολεύτηκε “αρκετούς γιατρούς και ειδικούς”, αλλά η πραγματικότητα είνα πως δεν συμβουλεύτηκε κανέναν από αυτούς που τον κούραραν. Επιπλέον, κανείς από τους ειδικούς που επικαλείται στην ανακοίνωσή της η Ρεάλ δεν έχει ποτέ εξετάσει τον Λάσο!

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, σοκαριστικές: κανείς γιατρός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν εξέτασε τον Λάσο στις 30 ημέρες που ακολούθησαν το εξιτήριο από το νοσοκομείο! Η μοναδική επαφή ήταν με τον Μιγκέλ Άνχελ Λόπεζ, τον γιατρό που οδήγησαν σε παραίτηση γιατί αρνήθηκε να υπογράψει την υποχρεωτική ιατρική άδεια στον Λάσο.

Τέλος, είναι ενδεικτικό πως κανείς αντιπρόσωπος του συλλόγου δεν συνόδευσε τον Λάσο στο ιατρικό του ραντεβού στο νοσοκομείο. Ο Βάσκος είχε συμβόλαιο και ήταν ο ενεργός προπονητής της ομάδας και το ραντεβού θα έκρινε πολλά για το μέλλον του στην ομάδα – εκτός κι αν αυτό είχε ήδη αποφασιστεί…

Keywords
Τυχαία Θέματα