Κλοπ: «Ευτυχώς έχω χρόνο να προετοιμαστώ για τον Μέσι»

Ο Γιούργκεν Κλοπ έμεινε ικανοποιημένος από την πρόκριση της Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τόνισε ότι δεν έχει χρόνο για να πανηγυρίσει.

Οι «ρεντς» επικράτησαν 4-1 στην έδρα της Πόρτο και είναι για δεύτερη σερί φορά στους «4», όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα του Μέσι αλλά και των πρώην «κόκκινων» Κουτίνιο και Σουάρες.

Ο Γερμανός τεχνικός, τόνισε ότι δεν πρόκειται να σκεφτεί από τώρα τους Καταλανούς, καθώς περιμένει η συνέχεια της μάχης του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στην Κάρντιφ.

«Η πρόκριση είναι μία μεγάλη
δήλωση από το κλαμπ, είμαστε η μόνη ομάδα από αυτές που είχαν προκριθεί και πέρσι που θα είναι και πάλι εδώ φέτος. ΟΚ, παίζουμε με την Μπάρτσα και αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο. Δεν την έχω αντιμετωπίσει ποτέ σε επίσημο παιχνίδι και ανυπομονώ. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να σκεφτώ από τώρα τον Μέσι, έχω μερικές νύχτες ακόμα για να το κάνω. Η Κάρντιφ μας περιμένει, ξαναμπήκε στη μάχη της σωτηρίας μετά την τελευταία της νίκη και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει λιγότερη ένταση απ' ότι υπήρξε εδώ. Αυτή είναι η επόμενη δουλειά μας», είπε ο Γερμανός τεχνικός.
Keywords
Τυχαία Θέματα