Λεβερκόυζεν: Θέλει χαμηλούς τόνους ο Τσάμπι Αλόνσο

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως οι παίκτες του δεν πρέπει να χαλαρώσουν στην αναμέτρηση με την Ουνιόν Βερολίνου και πως θα πρέπει να ξεχάσουν το επικείμενο ματς με τη Γουέστ Χαμ, για το Europa League. Οι «ασπιρίνες» έχουν προβάδισμα 13 βαθμών από την Μπάγερν Μονάχου και βρίσκονται αγκαλιά με την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της. Ο τελευταίος τίτλος της Λεβερκούζεν ήταν το Κύπελλο Γερμανίας το 1993. Παράλληλα, θύμισε στους φιλάθλους της ομάδας την ήττα από την Ουντερχάχινγκ το 2000,

που στέρησε το πρωτάθλημα.

Ο Τσάμπι Αλόνσο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η εστίασή μας είναι η Bundesliga. Έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε τον τίτλο, αλλά απομένουν ακόμη επτά αγώνες. Θα πάμε στο Βερολίνο με την καλύτερη ομάδα μας και ελπίζουμε να κάνουμε ένα βήμα που θα μας φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Είμαστε σε μια θέση όπου μπορούμε να τον κερδίσουμε αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Οι φίλαθλοι έχουν μνήμη και κάνουν υπομονή. Θυμούνται ακόμα τι συνέβη κόντρα στην Ουντερχάχινγκ. Θέλουμε να γιορτάσουμε όταν μπορούμε να πανηγυρίσουμε. Τώρα δεν είναι η στιγμή για να γιορτάσουμε. Είναι ακόμα νωρίς, ακόμα Απρίλιος. Είμαστε σε καλή θέση, έχουμε έναν τελικό (Κύπελλο Γερμανίας) ως τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, αλλά δε θα μιλήσουμε πολύ. Δε μιλάμε για τίτλο, αλλά μόνο για τους επόμενους αντιπάλους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα