ΜάκΛεμορ: «Δεν είμαι βιαστής, η αλήθεια θα λάμψει!»

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ο Μπεν ΜάκΛεμορ κατηγορείται για βιασμό. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ συνελήφθη στο Όρεγκον και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό πρώτου βαθμού, σεξουαλική πράξη χωρίς συναίνεση σε πρώτο βαθμό και σεξουαλική κακοποίηση δευτέρου βαθμού.

Ο 31χρονος Αμερικανός

αφέρθηκε ελεύθερο καταβάλλοντας εγγύηση 50.000 χιλιάδων δολαρίων και αναμένεται να δικαστεί την 1η Ιουλίου. Μάλιστα ο ΜάκΛεμορ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τις κατηγορίες, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι βιαστής και ότι η αλήθεια θα λάμψει στο άμεσο διάστημα.

«Δεν κατηγορούμαι πως χρησιμοποίησα βία για να βιάσω κάποιον άνθρωπο. Κατηγορούμαι ότι ενεπλάκην σε σεξουαλική δραστηριότητα με κάποια η οποία ισχυρίζεται πως δεν υπήρχε συναίνεση. Δεν βίασα αυτή τη γυναίκα, δεν την κακοποίησα σεξουαλικά. Ποτέ δεν θα συμμετείχα σε σεξουαλική πράξη αν αντιλαμβανόμουν ότι μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται για μένα και δεν το δείχνει», είπε στην αρχική και συνέχισε:

«Οι δικηγόροι μου κι εγώ συνεργαζόμαστε με τις αρχές για τις έρευνες. Ανταποκρίθηκα σε ό,τι μου ζήτησαν, άμεσα και με επαγγελματισμό. Η αλήθεια θα λάμψει. Είμαι βέβαιος πως θα καθαρίσει το όνομά μου. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Εκτιμώ όλους όσους την εξέφρασαν και είμαι πεπεισμένος πως η υπόθεση θα καταλήξει όπως πρέπει», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα