Μετίν: «Ο Ικάρντι πάει στην Ελλάδα» (video)

Σύμφωνα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, υπάρχουν πληροφορίες για επαφές του Αργεντινού επιθετικού με αθηναϊκή ομάδα και εμφανίστηκε σίγουρος πως ο επιθετικός της Γαλατάσαραϊ θα αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα και θα μετακομίσει στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Μετίν δήλωσε σε αθλητική εκπομπή: «Την περασμένη εβδομάδα, ένας δημοσιογράφος από τον ελληνικό Τύπο μου τηλεφώνησε για να πάρει γνώμη μου. Μου έκανε την

ερώτηση για τον Ικάρντι που έγινε στον προπονητή της Γαλατάσαραϊ, Οκάν Μπουρούκ. Μου είπε ότι “φημολογείται πως ο Ικάρντι θα είναι στην Αθήνα του χρόνου και Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι συναντιούνται».

Παράλληλα, ο τουρκικός Τύπος αναφέρει πως τα συγκεκριμένα σενάρια προέρχονται από τη Φενέρμπαχτσε, η οποία θέλει να πλήξει τη μεγάλη της αντίπαλο. Ο Ικάρντι κοστολογείται με 18 εκατομμύρια ευρώ και τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει 30 γκολ και έχει μοιράσει δώδεκα ασίστ σε 44 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 31χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα έως το 2026.

Το σχετικό ποστάρισμα:

Mauro Icardi, Yunanistan iddiaları

Tümer Metin: "Geçen hafta Yunan basınından bir gazeteci görüş almak için aradı. Okan Hoca'ya sorulan Icardi sorusunu bana sordu. 'Icardi'nin seneye Atina'da olacağı konuşuluyor hatta görüştüklerine dair bilgiler var' dedi. Bilmiyorum dedim." pic.twitter.com/7b5NFvRf7b

— Tivibu Spor (@tivibuspor) May 5, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μετίν, Ο Ικάρντι, Ελλάδα,metin, o ikarnti, ellada