Μονακό – Ναντ 4-0: Κράτησε το καλύτερο για το τέλος (highlights)

Oι Μονεγάσκοι, είχαν εξασφαλίσει ήδη τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τα «καναρίνια» την παραμονή, οπότε έπαιξαν μόνο για το γόητρο στο «Λουί ΙΙ», με τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, να γίνεται φανερή ήδη από τα πρώτα λεπτά.

Στο 6′ ο Ντιατά έκανε το παράλληλο γύρισμα από δεξιά και ο Μπεν Γεντέρ, έγραψε από κοντά το 1-0, για το 16ο φετινό του γκολ, ίσως και τελευταίο με τους Μονεγάσκους, καθώς το συμβόλαιό του λήγει και δεν έχει

ανανεωθεί.

Στο 10′, ο Ενρίκε έκανε την σέντρα και ο Κέρερ με κεφαλιά έγραψε το 2-0 με το πρώτο φετινό του γκολ, λίγες μέρες μετά την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του για λογαριασμό των Μονεγάσκων από τη Γουέστ Χαμ.

Στο 24′, ο τρομερός Μπεν Σεγκίρ, κέρδισε πέναλτι από τον Παλουά και ο Καμαρά έκανε το 3-0 από τη «βούλα», στο πρώτο γκολ της καριέρας του στη Ligue 1.

Oι γηπεδούχοι, είχαν και ένα δοκάρι με τον Μπαλόγκαν στο 27′, ενώ η Ναντ, απείλησε μόνο δύο φορές, με τους Τραορέ και Κοκό στο α’ μέρος.

Στο β΄, έγιναν λιγότερες φάσεις, με την Ναντ να χάνει ευκαιρία στο 59′ με τον Αμπλίν, αλλά τη Μονακό να απαντά στο 61′, με τρομερή ατομική προσπάθεια και τελείωμα από τον Μπεν Σεγκίρ.

Η Μονακό, τελείωσε έτσι τη σεζόν με τρεις σερί νίκες και μόνο μία ήττα σε 12 αγώνες, ενώ η Ναντ, με πέντε σερί ματς χωρίς τρίποντο.

Moνακό (Χούτερ): Μαγέτσκι – Ντιατά (63′ Σινγκό), Κέρερ, Σαλίσου, Ενρίκε – Κουλιμπαλί (46′ Μπουαμπρέ), Καμαρά (78′ Φοφανά), Μαγκασά, Μπεν Σεγκίρ (77′ Μιναμίνο) – Μπεν Γεντέρ, Μπαλόγκαν (84′ Μισάλ).
Ναντ (Κομπουαρέ): Λαφόντ – Τζεμέρτ, Ζεζέ, Παλουά (29′ Καντεβέρε) – Αμιάν (63′ Μολέ), Σισοκό, Μουτουσαμί, Κοτσά (77′ Ντιβέρν) – Κοκό, Τραορέ (62′ Μπαμπά), Αμπλίν (77′ Αουγκούστο).

Keywords
Τυχαία Θέματα