Νέα προβλήματα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει νέα προβλήματα με την Αγγλική Ομοσπονδία. Συγκεκριμένα, ο προπονητής, Νούνο Εσπίριτο Σάντο και ο Ουαλός διεθνής, Νέκο Γουίλιαμς τιμωρήθηκαν για ανάρμοστη συμπεριφορά, λόγω της αντίδρασης τους απέναντι στις διαιτητικές αποφάσεις μετά την ήττα από την Έβερτον.

Εκτός αυτού, μετά και την παραίτηση του Μάρκ Κλάτενμπέργκ. Ο σύλλογος έλαβε επίσημη προειδοποίηση από την ομοσπονδία για τα σχόλια του στα μέσα ενημέρωσης, μετά τα γεγονότα του «Γκούντισον Παρκ».

Αναλυτικά η

ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο και ο Νέκο Γουίλιαμς έχουν κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά σε σχέση με τις δηλώσεις που έκαναν μετά τον αγώνα τους στην Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Έβερτον την Κυριακή 21 Απριλίου»

«Υποτίθεται ότι τα σχόλια του συλλόγου, του προπονητή και του παίκτη συνιστούν ανάρμοστη συμπεριφορά, καθώς υποδηλώνουν μεροληψία, με αποτέλεσμα να αμφισβητούν την ακεραιότητα των διαιτητών του αγώνα και να δυσφημούν το παιχνίδι.»

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο και ο Νέκο Γουίλιαμς έχουν προθεσμία μέχρι την Πέμπτη 9 Μαΐου για να καταθέσουν την απολογία τους. Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ έχει προειδοποιηθεί επίσημα για τη μελλοντική του συμπεριφορά σε σχέση με τα σχόλια που έκανε μετά από αυτό το παιχνίδι.»

Keywords
Τυχαία Θέματα