Ντεσπόντοφ: “Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω εξαιρετικά” (vds)

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ συνδύασε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ με μια καλή εμφάνιση, με ένα γκολ και μία ασίστ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελσίνκι.

Ο ΠΑΟΚ κάνοντας καλό δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 του πρώτου μέρους και πήρε τη νίκη με 3-2.

Ο Ντεσπόντοφ

μετά το τέλος του παιχνιδιού, έκανε δηλώσεις στο ΠΑΟΚ TV. 

Μεταξύ άλλων, είπε: “Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω εξαιρετικά. Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου ευρωπαϊκό γκολ, αλλά ίσως ήμουν πιο χαρούμενος αν μετρούσε το γκολ μου κόντρα στον Άρη. Δεν έχει σημασία τώρα. Κερδίσαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Δείξαμε νοοτροπία νικητή και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να παλέψουμε στα επόμενα παιχνίδια”.

Για το τι βελτίωσε ο ΠΑΟΚ στο β’ μέρος, είπε: “Αν συγκρίνουμε τα δύο ημίχρονα, θα δούμε πως ήμαστε πιο απειλητικοί στο δεύτερο, με σουτ, συνεχόμενα κόρνερ. Δείξαμε τη σωστή νοοτροπία, αυτή που πρέπει να έχουμε, με επιθετικότητα. Παίξαμε άμεσα, ψάξαμε το γκολ, κρατήσαμε τη μπάλα, δεν τη δίναμε εύκολα και νομίζω κάναμε καλή δουλειά. Αυτό είναι που θέλει από εμάς ο προπονητής. Το πρώτο μέρος δεν ήταν καλό για εμάς αλλά είναι πολύ καλό που τα αλλάξαμε όλα στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τους τρεις βαθμούς”.

Ο ΠΑΟΚ πριν από αυτό το παιχνίδι είχε μια ήττα και μια ισοπαλία στο Πρωτάθλημα. Ο Ντεσπόντοφ ρωτήθηκε για το αν αυτή η νίκη είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί. Είπε: “Πιστεύω πως ναι. Αρχικά είναι σημαντική η νίκη για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Ελπίζω πως θα αρχίσουμε να κερδίζουμε από την Κυριακή και στο Πρωτάθλημα, γιατί κι αυτό είναι σημαντικό. Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ήρθαν εδώ σήμερα. Ήταν φανταστικοί. Νιώσαμε πως παίζουμε εντός έδρας. Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα