Οι developer του Halo Infinite καθησυχάζουν τους παίκτες ότι δεν υπάρχουν δημιουργικές διαφορές

Πάλι καλά.

Toν περασμένο Αύγουστο το Halo Infinite μέτρησε μία σημαντική αποχώρηση. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μάθαμε ότι η executive producer και lead campaign producer του παιχνιδιού, Mary Olson, επίσης έφυγε από την 343.

Η εταιρεία αποφάσισε να ξεκαθαρίσει λοιπόν τα πράγματα και να καθησυχάσει τους παίκτες.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί αναρωτήθηκαν αν η 343 περνάει κάποιου

είδους κρίσης, ειδικά αφού όλοι γνώριζαν ότι η Olson θα αναλάμβανε ως lead producer του παιχνιδιού. Την απάντηση ήρθε να δώσει ο community manager της εταιρείας, John Junyszek, αναφέροντας:

"Θα ήθελα λίγο να ξεκαθαρίσω τους ρόλους που είχαν αναλάβει τόσο ο Tim(η πρώτη αποχώρηση τον Αύγουστο) όσο και η Mary καθώς φαίνεται να υπάρχει αρκετή σύγχυση γύρω από το θέμα. Ο Τim, ως creative director, έπρεπε να μας βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι γύρω από τον σχεδιασμό και την κατεύθυνση που θέλαμε να δώσουμε στο παιχνίδι, είτε επρόκειτο για campaign, είτε για multiplayer κλπ. Η Mary από την άλλη, σαν Executive, και αργότερα Lead Producer σε ό,τι αφορά το κομμάτι του Campaign, είχε ως στόχο να μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι πριν τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο του 2020 που είναι και η ημερομηνία κυκλοφορίας του."

Για να λέμε πάντως την αλήθεια το αρχικό άρθρο στο Reddit ανέφερε ότι η Olson πήρε τη θέση του Tim, δεν της άρεσε αυτό που είδε και αποφάσισε να αποχωρήσει. Το άρθρο δηλαδή υπονοεί ότι η Mary ανέλαβε το δημιουργικό κομμάτι ολόκληρου του παιχνιδιού.

Ο Junyszek πάντως ξεκαθάρισε ότι ο ρόλος της ήταν να βοηθήσει την ομάδα ανάπτυξης να παραδώσει το παιχνίδι και ότι αυτή την στιγμή έχει ενταχθεί στο δυναμικό της Midwinter Entertainment και δουλεύει στο Scavengers.

Ο ίδιος μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν δημιουργικές διαφορές ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, η οποία μάλιστα δίνει τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του παιχνιδιού.

Το Halo Infinite ανακοινώθηκε στην Ε3 2018 κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Microsoft.

IGN GreeceGears 5 Story Trailer - Gamescom 2019Blair Witch Story Trailer - Gamescom 2019Death Stranding: Πόσο χώρο θα πιάνει στο PS4

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα