Ολυμπιακός: Αποφασισμένος για το «break» στη Βαρκελώνη

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη νίκη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», η οποία θα τους δώσει το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο έχουν οι Καταλανοί. Οι δυο ομάδες είχαν 22-12 νίκες στην κανονική περίοδο, όμως οι «μπλαουγκράνα» είχαν επικρατήσει στα δυο ματς της κανονικής περιόδου (77-68 και 86-78) και τερμάτισαν στην τέταρτη θέση, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Ο

Τόμας Γουόκαπ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση, όμως είναι αποφασισμένος να «σφίξει τα δόντια» και να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς. Από την άλλη πλευρά, ο Ρότζερ Γκριμάου έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, καθώς στη διάθεσή του επέστρεψε και ο Γουίλι Ερνάνγκομεθ.

Η καταλανική ομάδα έχει την προϊστορία με το μέρος της, καθώς μετράει 22 νίκες έναντι 13 του Ολυμπιακού, στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων από το 2000 και μετά. Την πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τα προημιτελικά της Euroleague θα σφυρίξουν οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

Keywords
Τυχαία Θέματα