Ολυμπιακός: Γιατί η UEFA “κύκλωσε” τον Ελ Κααμπί! (videos)

Η μεγάλη ευρωπαϊκή ώρα (μέχρι την επόμενη) για τον Ολυμπιακό πλησιάζει! Το απόγευμα της Πέμπτης (11/04, 19.45, MC LIVE Novasports.gr), οι “ερυθρόλευκοι” θα συναντήσουν τη Φενερμπαχτσέ στο κατέμεστο “Καραϊσκάκη” για τη φάση των “8” του UEFA Conference League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

θέλει να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τα ισχυρότερα χαρτιά του στο φαληρικό γήπεδο και ένα απ’ αυτά θα είναι φυσικά ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός σκόρερ των 27 γκολ στη σεζόν έρχεται μάλιστα με φόρα, καθώς έχει σκοράρει στα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος με Άρη και Λαμία, ενώ και στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ είχε σημαντικές στιγμές. Αυτό σημαίνει πως είναι ενεργοποιημένος και έτοιμος για τη μεγάλη βραδιά με φόντο την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

ΤΟ “ΟΡΕΚΤΙΚΟ” ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Προφανώς ο Ελ Κααμπί δεν αποτελεί “μυστικό όπλο” του Μεντιλίμπαρ. Οι Τούρκοι γνωρίζουν καλά τα επιτεύγματα του, ενώ αποτελεί και ένα από τα πιο λαμπερά ονόματα στη διοργάνωση, έχοντας σκοράρει 10 φορές στα φετινά ευρωπαϊκά κύπελλα, εκ των οποίων οι 5 στο Conference League. Μάλιστα ο Μαροκινός διεκδικεί την πρωτιά στους σκόρερ της διοργάνωσης, ενώ να σημειώσουμε πως αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός ενεργός απ’ τους κορυφαίους σκόρερ, καθώς οι ομάδες των παικτών που έχουν τα ίδια γκολ με τον φορ του Ολυμπιακού ή και περισσότερα έχουν αποκλειστεί απ’ τη συνέχεια της διοργάνωσης!

MEΡΙΚΕΣ ΑΠ’ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ

Η UEFA για να “ζεστάνει” το κοινό της εν όψει της προημιτελικής φάσης του Conference League, ετοίμασε ένα μίνι αφιέρωμα με τους παίκτες που αξίζει κανείς να παρακολουθήσει στην επερχόμενη σειρά. Φυσικά ο Ελ Κααμπί είναι μέσα σ’ αυτούς, καθώς έχει σκοράρει αρκετά, κρίσιμα και πανέμορφα γκολ με το ψαλιδάκι επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στον επαναληπτικό στη Σερβία να ξεχωρίζει. Ο ίδιος ο Ελ Κααμπί ανυπομονεί για τα ματς που έρχονται με τη Φενέρ και έδωσε τον τόνο σε συνέντευξη του: “Εχουμε πολύ καλούς παίκτες και φοβερό κόσμο. Φοβερούς φιλάθλους που μας υποστηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα είναι μεγάλα ματς και ειδικά αυτό μπροστά στον κόσμο μας. Ελπίζω να τον κάνουμε χαρούμενο και να περάσουμε στα ημιτελικά“.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO THΣ UEFA

Four key players to look out for ahead of the quarter-final first leg @UKEnterprise || #UECLpreview || #UECL pic.twitter.com/6c8S56E0Qh

UEFA Europa Conference League (@europacnfleague) April 9, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα