Ολυμπιακός: Τα… παράλογα του Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε επί του Άρη και έβαλε τέλος στο σερί δέκα παιχνιδιών χωρίς γκολ που τον… στοίχειωνε στη Super League. Η κακαδαιμονία έλαβε τέλος με τον Μαροκινό να πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό μέσα στο 2022 στο πρωτάθλημα, έχοντας βρει δίκτυα μόνο

στο ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Ελ Αραμπί δεν είχε γνωρίσει τέτοιο διάστημα αφλογιστίας και σίγουρα ήταν το ένα παράλογο των τελευταίων ημερών για τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Συνήθως ο Ελ Αραμπί όταν βρίσκει δίκτυα, ο Ολυμπιακός δεν χάνει το παιχνίδι. Είναι ένα είδος… Μασούρα, αλλά στα τρία χρόνια παρουσίας του στο λιμάνι, έχει απώλειες. Συγκεκριμένα την περασμένη σεζόν σκόραρε στην ήττα 2-1 απ΄τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και αντίστοιχα βρήκε στόχο στο ανεπιτυχές απότέλεσμα απέαντι στον Άρη, την περασμένη Κυριακή. Αυτό που δεν έχει συμβεί ποτέ είναι σε συνεχόμενα γκολ του Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός να μετράει ισάριθμες ήττες (με Παναιτωλικό για το κύπελλο και Άρη για το πρωτάθλημα).

Ο Ελ Αραμπί μπορεί να μη σκοράρει, αλλά βοηθάει την ομάδα με πολλούς τρόπους. Τρεξίματα, μαρκαρίσματα, άνοιγμα χώρων και συμμετοχή στο passing game είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον 35χρονο φορ. Ο τρόπος που καλύπτει το γήπεδο είναι εντυπωσιακός γιατί αφορά τα 3/4 του διαθέσιμου χώρου, με έμφαση φυσικά προς το μισό του αντιπάλου. Ο Ελ Αραμπί μετράει συνολικά με τον Ολυμπιακό 11 ασίστ και τις τρεις τελευταίες τις μοίρασε σε ισάριθμα συνεχόμενα παιχνίδια (Βόλος, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης). Ο Μαροκινός μπορεί να είχε μείνει μακριά απ’ τα γκολ, αλλά για πρώτη φορά είχε τρεις σερί ασίστ με τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα