ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ανείπωτη θλίψη και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη» (photo)

Μια πάρα πολύ δύσκολη ημέρα βιώνουν στην Αλεξανδρούπολη οι γονείς, οι συγγενείς κι οι φίλοι του 15χρονου Γιάννη, που έχασε σήμερα τη ζωή του τόσο απροσδόκητα.

Μία μέρα μετά την επέτειο των γενεθλίων του κι ενώ πραγματοποιούσε εργασίες με τον πατέρα του, βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου κι άφησε την τελευταία του πνοή. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άτυχος έφηβος προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία

με την αγαπημένη του, ασπρόμαυρη φανέλα την ώρα που συνέβη το μοιραίο.

Με δημοσίευσή της σ’ επίσημο λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια αναφέροντας τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την ανείπωτη θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη, που βρήκε φρικτό θάνατο προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία με την αγαπημένη του, ασπρόμαυρη φανέλα. Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή και η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα αγκαλιάσει την οικογένειά του. Καλό ταξίδι Γιάννη…».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την ανείπωτη θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη, που βρήκε φρικτό θάνατο προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία με την αγαπημένη του, ασπρόμαυρη φανέλα.

Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή και η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα… pic.twitter.com/wzNSWThSdv

PAOK FC (@PAOK_FC) March 16, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα