Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 84-66: Έκανε το πρώτο βήμα και συνεχίζει την πορεία του (highlights)

Με νίκη ξεκίνησε τα playoffs της Stoiximan Basket League ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 84-66 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Μπορεί ο Εργκίν Αταμάν να είχε εκτός αποστολής τους Ναν, Σλούκα και Ερνανγκόμεθ, αλλά είχε τις λύσεις και πήρε το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, ο «δικέφαλος του Βορρά» στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο μέρος, αλλά δεν είχε λύσεις, πέραν του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος έκλεισε τον αγώνα με 26 πόντους (4/9 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε την ευκαιρία να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής, δίνοντας ξανά αρκετά λεπτά στον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ. Ντίνος Μήτογλου, Ματίας Λεσόρ, Μάριους Γκριγκόνις και Τζέριαν Γκραντ βρέθηκαν σε καλό βράδυ για τους πράσινους.

Ο ΠΑΟΚ, από την μεριά του, μπορεί να ξεκίνησε καλά, καθώς είχε τους Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και ΜακΝις σε πολύ καλή μέρα. Οι δύο παίκτες είχαν πολύ καλή επαφή με το αντίπαλο καλάθι, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα του στο υπόλοιπο παιχνίδι.

Πλέον, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για το Game 2 της σειράς στην Πυλαία, το απόγευμα του Σαββάτου (18/5, 20:00). Αν επικρατήσει ξανά το τριφύλλι, θα πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά των playoffs. Αν η ομάδα του Στάθη Νεραντζάκη καταφέρει να ισοφαρίσει, τότε θα υπάρξει και τρίτο ματς, το οποίο θα γίνει μετά το final-4 της Euroleague.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 24-19, 20-13, 18-16

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα