Παναθηναϊκός: «Κρέμασε» τα παπούτσια του πρώην «πράσινος» (pic)

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Ουσμάν Κουλιμπάλι ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο άλλοτε διεθνής αμυντικός από το Μάλι, αποφάσισε σε ηλικία 34 ετών να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Κουλιμπαλί αγωνίστηκε στη χώρα μας πέντε σεζόν, αρχικά με τη φανέλα του Πλατανία και στη συνέχεια με εκείνη του Παναθηναϊκού. Στους «πράσινους» μετακόμισε το 2016 και έμεινε ως το 2019, μετρώντας

66 συμμετοχές και τέσσερις ασίστ.

«Γεια σε όλους. Μετά από 16 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, με βαριά καρδιά ανακοινώνω το τέλος. Τα νέα είναι δυσάρεστα αλλά είναι μια επιλογή που έχω σκεφτεί. Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τη γυναίκα που ήταν πάντα εκεί.

Το μεγάλο αδερφό μου που με έγραψε σε ομάδα στα 13 μου και πάντα πίστευε σε μένα. Επίσης ο αδερφός μου από άλλη μητέρα, με ενθάρρυνε στις πιο δύσκολες στιγμές.

Ευχαριστώ όλη την οικογένεια και τους πραγματικούς μου φίλους για την υποστήριξή τους σ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου.

Χωρίς εσάς δεν νομίζω ότι θα τα είχα καταφέρει! Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους στους οποίους έπαιξα. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που είχα, τους προπονητές και όλους εκείνους που μπόρεσα να μοιραστώ ένα μέρος του ταξιδιού μου!

Ευχαριστώ τους φαν μου, τους υποστηρικτές και τους ακόλουθους μου. Τα λέμε σύντομα με περισσότερες περιπέτειες!», ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κουλιμπαλί.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του:
Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Κρέμασε,panathinaikos, kremase