Παναθηναϊκός: Ματς που χρειάζεται προσοχή

Καλώς, ή, κακώς, αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, είναι απαραίτητο να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις και να νικήσει τον Παναιτωλικό. Άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν υπάρχει. Όχι ότι είναι εύκολο το βραδινό ματς στη Λεωφόρο. Ίσα-ίσα, η ομάδα του Αγρινίου, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο, είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμη.

Χωρίς υπερβολή, τα δυο τελευταία χρόνια ο Παναιτωλικός εντυπωσιάζει έχοντας τον Έλληνα τεχνικό στο πάγκο. Στη σεζόν που διανύουμε έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή από πολύ νωρίς, ενώ και πέρσι είχε εξίσου καλή πορεία.

Πρόκειται

για μια αξιόμαχη ομάδα, η οποία προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, ιδιαίτερα στην έδρα της. Αλλά και μακριά από το Αγρίνιο συνήθως παίζει καλή μπάλα και δεν κλείνεται στην άμυνα για το αποτέλεσμα. Διαθέτει ποιότητα, ιδιαίτερα στην επίθεση, με “πρώτο βιολί”, τον εκπληκτικό Νίκο Καρέλη, που θυμίζει πάλι τον παίκτη που βλέπαμε πριν λίγα χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, ο Παναιτωλικός, όπως άλλωστε και οι περισσότερες ομάδες της περιφέρειας, έχει ορισμένες αδυναμίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να φθάσει πιο εύκολα στη νίκη. Αν μη τι άλλο, οι Πράσινοι, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα τρέχουν και δε θα φθάνουν.

Ο κόσμος του, που θα γεμίσει και πάλι το Απόστολος Νικολαϊδης, περιμένει από την ομάδα μια καλή εμφάνιση που θα συνοδεύεται με νίκη, ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να διατηρηθεί στην κορυφή. Από εκεί και ύστερα ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς, απομένουν 11 πολύ δύσκολοι αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα