Παναθηναϊκός: Με Σπόραρ βασικό στον αγώνα της Τούμπας

Μάλιστα εκφράζονται αμφιβολίες για τη συμμετοχή τους και στον κυριακάτικο αγώνα της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό, γιατί ο Φατίχ Τερίμ θέλει να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και δεν επιθυμεί να ρισκάρει.

Αυτό σημαίνει ότι στο ματς της προσεχούς Τετάρτης κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά, θα ξεκινήσει στο βασικό

σχήμα ο Σπόραρ στη θέση κορυφή. Για τα άκρα στην επίθεση υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΙΚΑΡΝΤΙ

Απορίες προκάλεσαν στους ανθρώπους της αθηναϊκής ΠΑΕ οι φήμες που κυκλοφόρησαν χθες βράδυ και ήθελαν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση και είναι λογικό, καθώς κάθε χρόνο τέτοια εποχή, γράφονται σε μερίδα του τύπου δεκάδες ονόματα παικτών, που πρόκειται να αποκτηθούν από την ομάδα του τριφυλλιού.

Για τον Ντραγκόφσκι το ενδιαφέρον των πράσινων είναι υπαρκτό, όχι όμως, με τα χρήματα που ζητάει η Σπέτσια, με βάση τη ρήτρα που υπάρχει.

Για τον Πολωνό πορτιέρο, πάντως, θα γίνει σίγουρα διαπραγμάτευση με την ιταλική ομάδα, γιατί μέχρι στιγμής έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, ενώ και ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Γεντβάϊ, του οποίου η περίπτωση δείχνει ακόμη πιο εύκολη,  καθώς η διοίκηση του Παναθηναϊκού προτίθεται να πληρώσει τη ρήτρα στη Λοκομοτίβ, για να κάνει δικό της τον 28χρονο Κροάτη στόπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα