ΠΑΟΚ: Απόλυτα συγκεντρωμένος….

Αδειάζει η κλεψύδρα για το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικού γύρου για το Europa Conference League κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη στο γήπεδο της Τούμπας.

Μετά το πέρας – και – της σημερινής προπόνησης η ΠΑΕ ανέφερε σχετικά: “Την Τρίτη (25.07) ο Ράζβαν Λουτσέσκου επικεντρώθηκε στην τακτική για το επερχόμενο ματς κόντρα στους Ισραηλινούς.

Οι

παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση συνέχισαν με rondo και η προπόνηση έκλεισε με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει τα βασικά στοιχεία του σχεδίου για το παιχνίδι κόντρα στη Μπεϊτάρ μέσα από ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επίθεση.

Ο Ζόαν Σάστρε συνέχισε και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (26.07), παραμονή της αναμέτρησης κόντρα στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:15 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ οι Ισραηλινοί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Και οι δύο προπονήσεις θα είναι ανοιχτές στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Χάρη Τσιγγάρα θα διεξαχθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η αντίστοιχη της Μπεϊτάρ στις 18:15“.

Keywords
Τυχαία Θέματα