ΠΑΟΚ: Θέμα (με) Εκόνγκ…

Την περασμένη Παρασκευή επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ, μετά την απουσία του – διάρκειας άνω του ενός μήνα – για τις ανάγκες του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής όπου συμμετείχε ως αρχηγός της Εθνικής Νιγηρίας, φτάνοντας στον τελικό και κατακτώντας τον τίτλο του MVP (σ.σ. πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή) της διοργάνωσης.

Στις προπονήσεις επέστρεψε

μεν το περασμένο Σάββατο αλλά όπως είχαν ενημερώσει οι άνθρωποι της ομάδας στο ενημερωτικό δελτίο της συγκεκριμένης προπόνησης: “Ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός έχει ενοχλήσεις από το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά“. Κάτι που σημαίνει πως ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε “κουβαλώντας” τον συγκεκριμένο τραυματισμό από το πρώτο ματς της διοργάνωσης κι έχοντας μείνει εκτός μόνον σε ένα ματς, συνέχισε ν’ αγωνίζεται μέχρι και τον τελικό!

Ακόμη και στο σημερινό δελτίο γίνεται λόγος για “πρόγραμμα αποκατάστασης”, κάτι γεννά εύλογα ερωτηματικά αναφορικά με την ακριβή κατάστασή του, τί τον ταλαιπωρεί και πόσο καιρό θα χρειαστεί μέχρι να είναι απολύτως έτοιμος προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου. Κι αν για τη θέση του αριστερού κεντρικού αμυντικού οι λύσεις είναι τρεις (σ.σ. Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ), δεν ισχύει το ίδιο και για τη συγκεκριμένη θέση όπου ήδη έχει αρχίσει και “φορτώνεται” με διαδοχικά ματς ο Κεντζιόρα.

Πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση κι εφόσον υπάρχουν ευθύνες θ’ αποδοθούν στον ή στους υπεύθυνους για το λόγο κατά τον οποίον ένας ποδοσφαιριστής ενώ ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις συνέχισε ν’ αγωνίζεται για μια ολόκληρη διοργάνωση υψηλότατου επιπέδου με παρατάσεις κλπ

Keywords
Τυχαία Θέματα