ΠΑΟΚ: Το (ήρεμο) πάρτι των πρωταθλητών (photo&videos)

Η επομένη της πολύ μεγάλης νύχτας που έζησε ο ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος βρήκε άπαντες «ζαλισμένους» από το μοναδικά γλυκό νέκταρ ενός πανάξιου κι αδιαμφισβήτητου τίτλου.

Με την πλειοψηφία των ξένων ποδοσφαιριστών, ειδικά αυτών που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, ν’ αποχωρούν με προορισμό την ιδιαίτερη πατρίδα τους, οι… «παραμένοντες» αντάμωσαν εκ νέου στο «Κτήμα Δέδα» για ένα τελευταίο – για την τρέχουσα σεζόν – πανηγυρικό και συνάμα αποχαιρετιστήριο

γεύμα, με την παρουσία του Γιώργου Σαββίδη, των διοικούντων – και – όλων των ανθρώπων και των οικογενειών τους που εργάζονται στην ΠΑΕ.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές «έκλεψαν» γι’ άλλη μια φορά την παράσταση, ενώ δε θα μπορούσε κανείς να διανοηθεί ένα τέτοιο συμβάν, μια τέτοια εκδήλωση δίχως τον Ιβάν Σαββίδη. Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε το «παρών» διαδικτυακά. Όπως σημείωσε αρχικά: «Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας. Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όταν μιλάω με εσάς ξεχωριστά νιώθω το πόσο πολύ σας στηρίζει η οικογένεια σας».

Και συνέχισε: «Παιδιά είμαι ευγνώμων σε εσάς. Ξέρω πως περάσατε δύσκολα, πως ήταν σκληρή σεζόν και παλέψατε μέχρι τέλους. Αυτό που πετύχατε με τη δουλειά σας, έδωσε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Να είστε χαρούμενοι, να πιστεύετε στον εαυτό σας και στη δουλειά που γίνεται εδώ. Να αγαπάτε τις οικογένειες σας και να ξέρετε πως ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια».

Στη συνέχεια, πέρασε σε προσωπικές αναφορές ξεκινώντας από τον Μάκη Γκαγκάτση: «Ο Μάκης έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς παράγοντες και ξέρει πως να… παίζει σκάκι πριν από τέτοιους τελικούς. Θέλω εδώ μπροστά σε όλους σας, να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Ακολούθως απευθύνθηκε στον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Ράζβαν σε ευχαριστώ και θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον πατέρα σου, είναι σα φυλαχτό για εμάς και μας φέρνει καλή τύχη. Μακάρι να ζήσει 100 ακόμα χρόνια και να μας φέρει με την τύχη του ακόμα 100 πρωταθλήματα».

Κι ολοκλήρωσε απευθυνόμενος στον γιο του, Γιώργο: «Να είσαι πάντα μαζί τους και κοντά τους».

Η μέρα θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο! Με το μήνυμα του αρχηγού της ασπρόμαυρης οικογένειας! #ThePresident #IvanSavvidis #TheIncredibles pic.twitter.com/8kIbcPomew

PAOK FC (@PAOK_FC) May 20, 2024 Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Keywords
Τυχαία Θέματα