Παρί Σ.Ζ.: «Εκρηκτικό» το αντίο του Εμπαπέ

Τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα στον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έπαιξε την Κυριακή τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, που αισθάνθηκε προσβεβλημένος επειδή το όνομά του δεν αναφέρθηκε στον αποχαιρετισμό του παίκτη, στο βίντεο που ανάρτησε την περασμένη Παρασκευή, αποκάλυψε η εφημερίδα Le Parisien.

Η κατάσταση μεταξύ των δύο ανδρών ήταν ήδη εξαιρετικά τεταμένη αφότου ο Εμπαπέ ανακοίνωσε το καλοκαίρι

ότι ήθελε να φύγει από την Παρί και ο παίκτης σχεδόν δεν είχε μιλήσει έκτοτε με τον πρόεδρο. Στο βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε τον αποχαιρετισμό του, ο αρχηγός των «Μπλε» ευχαρίστησε τους πάντες, προπονητές, αθλητικούς διευθυντές, υπαλλήλους, φιλάθλους, χωρίς να πει ούτε λέξη για τον πρόεδρο και για τον εμίρη του Κατάρ.

Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, ο οποίος του είχε εγγυηθεί το πιο προσοδοφόρο συμβόλαιο στην ιστορία του γαλλικού ποδοσφαίρου το 2022, το εξέλαβε ως προσβολή. Πριν τον αγώνα με την Τουλούζ ζήτησε συνάντηση με τον παίκτη, ακριβώς στο γήπεδο μία ώρα πριν τον αγώνα. Οι δυο τους έμειναν μόνοι σε ένα μικρό δωμάτιο, σύμφωνα με την Le Parisien, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και αυτιά και προσπάθησαν να εξηγηθούν.

Τα λόγια έγιναν αμέσως βαριά και οι δυο τους ύψωσαν τις φωνές σε μια πραγματική σύγκρουση: «Οι τοίχοι έτρεμαν», ανέφερε μάρτυρας που επικαλείται η εφημερίδα, ο οποίος περιέγραψε μια «βίαιη» σκηνή. Τόσο που η έναρξη της προθέρμανσης των παικτών αναγκάστηκε να καθυστερήσει, καθώς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο τέσσερα λεπτά αργότερα από το αναμενόμενο.

Μόλις βγήκε από την υπόγεια διάβαση, ο Εμπαπέ πήγε αμέσως να ευχαριστήσει τους οπαδούς που είχαν φτιάξει ένα τεράστιο πανό με το πορτρέτο του. Αυτό ήταν ο μοναδικός φόρος τιμής στον παίκτη στην τελευταία του βραδιά με τη φανέλα της ομάδας, αφού ο προπονητής του, Λουίς Ενρίκε, δεν τον αντικατέστησε για να του εγγυηθεί το χειροκρότημα από το κοινό.

Καμία χειρονομία από τον σύλλογο ή τους διοικούντες, ούτε από τον προπονητή. Χθες το βράδυ, με ανακοίνωσή της, η Παρί Σεν Ζερμέν διέψευσε την σύγκρουση του Εμπαπέ με τον Αλ-Κελαϊφί, ενώ επιβεβαίωσε τη συνάντηση πριν από τον αγώνα για να «οριστικοποιηθούν οι μεταγραφικές ρυθμίσεις στο τέλος της σεζόν». Έχοντας λάβει γνώση της δήλωσης, η Le Parisien επιβεβαίωσε την εκδοχή της για μια πολύ σκληρή σύγκρουση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρί Σ Ζ, Εκρηκτικό, Εμπαπέ,pari s z, ekriktiko, ebape