Πάρκερ: «Να πάρουμε τουλάχιστον μια νίκη»

Ο Αμερικανός παίκτης της καταλανικής ομάδας δήλωσε πως η αποστολή της ομάδας θα είναι δύσκολη στο τρίτο ματς με τους Πειραιώτες, στους οποίους αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια. Επίσης, δήλωσε πως είναι σημαντικό για την ομάδα του να έχει την ίδια απόδοση, με αυτή του δεύτερου ματς.

Αρχικά, ο Πάρκερ δήλωσε για το τρίτο ματς της σειράς: «Η δουλειά δεν έχει γίνει. Έπαιξα κόντρα στον Ολυμπιακό στα play off και πριν στην κανονική διάρκεια

και πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τουλάχιστον μια νίκη εκεί γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να επικρατήσεις στην Ελλάδα. Θα είναι σημαντικό να κρατήσουμε την ίδια ενέργεια. Παίξαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Δεν πηγαίνουν τυχαία κάθε χρόνο στο Final 4. Έχουν την εμπειρία. Τους δίνω συγχαρητήρια για το γεγονός πως βγάζουν την καλύτερη πλευρά σου».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Το πιο σημαντικό είναι να είσαι επιθετικός όσους πόντους και αν σκοράρεις. Για αυτό ζεις, για αυτήν την ατμόσφαιρα. Αποφάσισα να παίξω στην Ισπανία για την ένταση και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα