Ράγιο Βαγιεκάνο – Γρανάδα 2-1: Δεν λύγισε ούτε με δέκα παίκτες!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν από την αρχή πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη σε σχέση με τη Γρανάδα. Τα πράγματα ωστόσο έγιναν δύσκολα για την ομάδα του Ινίγο Πέρεθ στο πέμπτο λεπτό, όταν ο Τρέχο αποβλήθηκε με απ΄ευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Ρούμπιο, μετά από έλεγχο του VAR.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δημιουργούσαν περισσότερες ευκαιρίες. Στο 24 ο Λεζέν πέτυχε καταπληκτικό γκολ για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο

η Γρανάδα πίεσε αλλά στο 80 η κόντρα του Σις έστειλε την μπάλα στον ντε Φρούτος ο οποίος στάθηκε τυχερός στην κόντρα με τον τερματοφύλακα και έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για το 2-0!

Η Γρανάδα μείωσε με γκολ του Μπογιέ στο 89. Η Γρανάδα έχει ήδη υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία.

Ράγιο Βαγιεκάνο: Ντιμιτριέφσκι, Μπαλιού, Μουμίν, Λεζέν, Εσπίνο, Λόπεθ(46΄Κρέσπο), Βαλεντίν(78΄Σις), Παλαθόν(88΄Ντεκά), Τρέχο, Γκαρθία(88΄Πέρεθ), Καμέγιο(65΄ντε Φρούτος)

Γρανάδα: Μαρτίνεθ, Νέβα Τορέντε(73΄Ροντέλας), Ρούμπιο, Σάντσεθ, Ρουίθ(60΄Αρέσο), Γκουμπάου, Κορμπενού(46΄Καγιεχόν), Μελένδο(46΄Βιγιάρ), Πελίστρι, Μπογιέ

Keywords
Τυχαία Θέματα