Ρεάλ Μαδρίτης-Κάδιθ 3-0: “Καθάρισε” με τα… δεύτερα και περιμένει δώρο τίτλου από Χιρόνα (videos)

Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης που έπαιξε με τα… δεύτερα για να νικήσει 3-0 την Κάδιθ με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από Μπραχίμ Ντίας και Μπέλινγκχαμ που σκόραρε δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Η Κάδιθ έχασε δύο ανεπανάληπτα τετ-α-τετ κι ενώ δεν υπήρχε σκορ στο “Σαδιάγο Μπερναμπέου“, με τον Κουρτουά ένα λεπτό πριν το γκολ του Ντίας να κάνει σπουδαία επέμβαση και να αποθεώνεται.

Η Ρεάλ με τη νίκη

αυτή έφτασε τους 87 βαθμούς, είναι στο +14 από την Μπαρτσελόνα η οποία αν δεν κερδίσει την Χιρόνα το απόγευμα του Σαββάτου θα δει τη “Βασίλισσα” να κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

“Φτωχό” ημίχρονο χωρίς κλασική ευκαιρία

Η Ρεάλ μπήκε ορεξάτη στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό, ο Φραν Γκαρθία έκανε το επικίνδυνο παράλληλο γύρισμα, αλλά ο Χοσέλου που έκανε την προβολή δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 11’ με το μακρινό σουτ του Μιλιτάο να αποκρούεται με δυσκολία από τον Λεντέσμα. Στο 33’ η Κάδιθ έχασε τεράστια ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ όταν ο Σομπρίνο νίκησε στη μεσαία γραμμή τον Μιλιτάο, βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση έκανε το σουτ, αλλά ο Νάτσο με σωτήρια προβολή έδιωξε σε κόρνερ.

Η Ρεάλ απείλησε ξανά στο 40’ όταν μετά από άστοχη έξοδο του Λεντέσμα η μπάλα έφτασε στον Θεμπάγιος αλλά το σουτ που έκανε σταμάτησε στα σώματα, ενώ στο πρώτο λεπτό του εξτρά χρόνου νέο σουτ του Χοσέλου με τη μπάλα να περνάει πάνω από την εστία της Κάδιθ.

“Καθάρισε” με Ντίας και Μπέλινγκχαμ

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τους γηπεδούχους να πιέζουν ασφυκτικά και στο 48′ το φάουλ του Γκιουλέρ απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Λεντέσμα, ενώ στο 49′ το μακρινό σουτ του Καρβαχάλ αποκρούστηκε δύσκολα από τον Αργεντινό τερματοφύλακα.

Στο 50′ μετά από σοβαρό λάθος στην άμυνα της Ρεάλ από τον Μιλιτάο, ο Ράμος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουρτουά, έκανε το πλασέ αλλά ο Βέλγος τερματοφύλακας έκανε σπουδαία επέμβαση κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Κι αφού δεν το έβαλε ο Ράμος, το έβαλε ο Μπραχίμ Ντίας, με τον Μαροκινό να πιάνει τρομερό σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Λεντέσμα για το 1-0.

Η Ρεάλ πέτυχε δεύτερο γκολ στο 68′ όταν από λάθος του Χάβι Ερνάντεθ, ο Μόντριτς βρήκε δεξιά τον Μπραχίμ Ντίας ο οποίος γύρισε στο πέναλτι για να σκοράρει στην κίνηση ο Μπέλινγκχαμ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Στο 83′ ο Βινίσιους έβγαλε σέντρα με ραμπόνα, ο Μιλιτάο πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Λεντέσμα έκανε τρομερή επέμβαση για να κρατήσει το σκορ στο 2-0, ενώ στο 90′ ο Μάξι Γόμεθ με κεφαλιά έχασε καλή ευκαιρία για να μειώσει σε 2-1 με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Ακόμα μία ευκαιρία για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στο 92ο λεπτό ο Χοσέλου από κοντά με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Λεντέσμα, ο οποίος στη συνέχεια μπλόκαρε το σουτ του Βινίσιους, ενώ στο 93′ ο Κουρτουά έδιωξε με δυσκολία το μακρινό σουτ του Αλκαράθ.

Δευτερόλεπτα μετά την επέμβαση του Βέλγου, η Ρεάλ βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση και με πέντε πάσες έφτασε στο 3-0 που πέτυχε ο Χοσέλου μετά από ασίστ του Νάτσο.

Οι συνθέσεις:
Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο, Φραν Γκαρθία – Καμαβινγκά (80′ Βαλβέρδε), Μόντριτς – Γκιουλέρ (65′ Μπέλινγκχαμ), Μπραχίμ Ντίας (73′ Βινίσιους), Θεμπάγιος – Χοσέλου.
Κάδιθ: Λεντέσμα – Ζαλντούα (66′ Καρθελέν), Φάλι, Βίκτορ, Χάβι Ερνάντεθ – Αλκαράθ, Εσκαλάντε – Σομπρίνο (75′ Γόμεθ), Άλεξ Φερνάντεθ (66′ Σίλβα), Ναβάρο (84′ Αλέχο) – Κρις Ράμος (75′ Λόπεθ).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ Μαδρίτης-Κάδιθ 3-0, “Καθάρισε”, Χιρόνα,real madritis-kadith 3-0, “katharise”, chirona