Ρέντη: Παραδόθηκε και συνελήφθη ο «Ρουμάνος» της Θύρας 7

Ρέντη: Παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας (13/5) στη ΓΑΔΑ ένας οπαδός του Ολυμπιακού και ηγετικό μέλος της Θύρας 7 για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.

Πρόκειται για έναν 36χρονο με το παρατσούκλι «Ρουμάνος». Σημειώνεται πως πριν από λίγες ημέρες είχε συλληφθεί ο 31χρονος, που παραδόθηκε στην αστυνομία και θεωρείται ότι είναι επίσης ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη. Ο άνδρας με το παρατσούκλι «Shark»

κρίθηκε προφυλακιστέος για τα επεισόδια στου Ρέντη.

Ελεύθερος ο «υπαρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκαν

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθερος αφέθηκε ο κατηγορούμενος ως «υπαρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης χούλιγκαν που κατηγορείται ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη.

Ο άνδρας συνελήφθη σε φιλικό του σπίτι στην Αγία Βαρβάρα το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) από την ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με τον ALPHA, ο «Κορυδαλλιώτης» αφέθηκε ελεύθερος τη Μεγάλη Πέμπτη με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, πρέπει να εμφανίζεται στο ΑΤ της περιοχής του μία φορά το μήνα και του απαγορεύτηκε η συμμετοχή σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Κορυδαλλιώτης» θεωρείται ως ο «υπαρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης αλλά αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν υπήρχαν στοιχεία για τη φυσική του παρουσία στα επεισόδια στου Ρέντη.

Πηγή: lawandorder.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα