Σαρλερουά: Οι οπαδοί γέμισαν με…άχυρα τα αποδυτήρια! (pics)

Οι «ζέβρες», απογοήτευσαν στην κανονική περίοδο της Pro League Βελγίου, τερματίζοντας στη 13η θέση και θα διεκδικήσουν την παραμονή στα πλέι – άουτ.

Αυτό έφερε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Φελίτσε Ματζού να αποτελεί παρελθόν και τον Ρικ Ντε Μιλ να αναλαμβάνει για τη συνέχεια.

Οι φανατικοί οπαδοί Storm Ultras

2001, που βρίσκονται σε ανοικτό πόλεμο με τον πρόεδρο της ομάδας, Μεχντί Μπαγιάτ, έστειλαν εν όψει πλέι – άουτ …προειδοποιητικό μήνυμα και στους παίκτες.

Οι οπαδοί, μπήκαν συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, κάλυψαν την είσοδο και τα αποδυτήρια με άχυρα, ενώ κρέμασαν ένα πανό με το μήνυμα: «Απολαύστε το γεύμα σας, κατσίκες»!

Οι ultras, εξήγησαν την κίνησή τους, με μία άκρως ειρωνική ανακοίνωση, που προειδοποιεί μάλιστα και για λιγότερο…χιουμοριστικές ενέργειες, σε περίπτωση που συνεχιστούν οι κακές εμφανίσεις!

«Αφού στόλισαν όλο το χρόνο τα γήπεδα ποδοσφαίρου, όπου δεν έκαναν πολλά, τα κατσίκια πεινούσαν και κρύωναν.

Οι ευγενικοί βοσκοί δεν μπορούσαν να μείνουν απαθείς σε αυτή τη δραματική κατάσταση και γι’ αυτό πρόσφεραν ευγενικά το γεύμα καθώς και τακτοποίησαν τον στάβλο τους για να μην κρυώνουν.

Τολμούμε να ελπίζουμε ότι οι κατσίκες της χρονιάς 2023-2024 θα εκτιμήσουν αυτή την προσοχή και ότι αντί να δίνουν γάλα κακής ποιότητας…θα αλλάξουν συμπεριφορά.

Διαφορετικά, θα κριθεί σκόπιμο να χρησιμοποιηθεί το ραβδί και να απελευθερωθούν τα τσοπανόσκυλα…για να τους ενθαρρύνουν επιτέλους να μείνουν στο κοπάδι και να σχηματίσουν μια μονάδα.

Παίκτες, αυτή η αποτυχία είναι δική σας. Ένα καλό καθάρισμα του στάβλου σας, ίσως τελικά σας εμπνεύσει να συνεργαστείτε ως ομάδα για κάτι άλλο εκτός από το πορτοφόλι σας.

Καθαρίστε το χάος που κάνατε όλο το χρόνο και μετά φύγετε μακριά, μαζί με τον καλικάντζαρο του κήπου σας»!, ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανάρτηση στα social media, έχοντας μάλιστα υστερόγραφο στο οποίο αναφέρθηκε ότι κατά τη διάρκεια της ενέργειας, δεν υπήρξε διάρρηξη, ούτε ζημιές στις εγκαταστάσεις, ενώ «κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε, εκτός από την περηφάνια ορισμένων κατσικιών, αλλά ποιος νοιάζεται!».

Keywords
Τυχαία Θέματα