Στην Τροία μας μεταφέρει το επόμενο "Total War" παιχνίδι

Ετοιμάστε τον Δούρειο Ίππο.

Μετά από φήμες και πολλές υποθέσεις, πληροφορηθήκαμε ότι το Total War: Troy είναι η επόμενη ιστορική προσθήκη στην σειρά παιχνιδιών "Total War".

Τα νέα έρχονται σε αποκλειστική κάλυψη του περιοδικό "PC Gamer", στο τελευταίο τεύχος που μόλις κυκλοφόρησε. Μια εικόνα του εξώφυλλου, που τραβήχτηκε από τον Andy Kelly και δημοσιεύτηκε στο Twitter

και στη συνέχεια στο Reddit, αποκάλυψε ότι το Total War: Troy είναι το επόμενο παιχνίδι στη σειρά Total War, της Creative Assembly, το οποίο επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες συγκρούσεις στην ιστορία, παρά σε ολόκληρες εποχές.

This handsome boy is out now. pic.twitter.com/B6xmvNCSYM

— Andy Kelly (@ultrabrilliant) September 18, 2019

Το εξώφυλλο δεν αποκαλύπτει τίποτα άλλο για το παιχνίδι, εκτός από μια γραμμή που εξηγεί ότι οι μάχες λαμβάνουν χώρα σε "έναν κόσμο θεών και τέρατα". To τι σημαίνει αυτό για ένα ιστορικό παιχνίδι Total War δεν το γνωρίζουμε, ειδικά επειδή τα φανταστικά στοιχεία εμφανίζονται συνήθως μόνο στη σειρά Total War: Warhammer.

Η σειρά Total War Saga έχει μέχρι στιγμής δύο παιχνίδια. Thrones of Britannia και αναδρομικά πρόσθεσε το Fall of the Samurai, το οποίο ήταν αρχικά ένα αυτόνομο expansion για το Shogun 2. Το Total War: Troy θα σηματοδοτήσει την τρίτη είσοδο της σειράς και τον δεύτερο πρωτότυπο τίτλο.

Νωρίτερα φέτος, η Creative Assembly κυκλοφόρησε το τελευταίο mainline παιχνίδι για το εν λόγω franchise, Total War: Three Kingdoms, το οποίο διερευνά τις διαμάχες των διαφορετικών δυνάμεων της Κίνας για την εξουσία, κατά την περίοδο των Τριών Βασιλείων.

Πριν φύγετε, διαβάστε το review μας για το Total War: Three Kingdoms.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Gears 5 Story Trailer - Gamescom 2019 Blair Witch Story Trailer - Gamescom 2019 Yakuza 7: Like a Dragon Ιαπωνικό TGS 2019 Story Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα